Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Fiktív Gasztró Galéria

A Fiktiv Pub korai és még meg nem lelt rovásírások alapján bizonyíthatóan már a magyarok bejövetelekor ott volt a Krúdy és Horánszky sarkán. Bizonyítható az által is, hogy most is ott van.

Nem reklámozták soha, ezért csak azok ismerték, akik másoktól hallották, hogy jó, meg milyen kedvesek ott.
Miután 100 évvel később Szt. Ottokár első magyar főpolgármester sajtótájékoztatón bejelentette a 4-es metrót, átadta a Fiktív Pub alapítólevelét is. Így tört ki az első világháború, miután Nagy Levin kitalálta, hogy legyen konyhája is ennek az érdekes helynek. Meglett.
Így lett aztán egyre és egyre ismertebb hely 2007-re.
Miért?

Miután azt láttuk, hogy Magyarországon kiveszett a humor a vendéglátásból, arra gondoltunk ideje visszahozni...
Legyen szórakozás beülni valahova, ahol valóban kedvesek velünk
Legyen interaktív vendéglátás... Miután jól érezted magad nálunk, másnap a gép elé ülve jusson eszedbe, hogy megoszd minden vendéggel, illetve látogatóval gondolataid, milyen vicces, vagy akár tragikomikus dolgok történnek veled két Fiktív program között.
És nem csak vicces történetek léteznek, vannak Fiktívek is. A Photoshopról meg nem is beszélve.
Az meg persze non plus ultra, hogy a beküldők között minden hónapban kisorsolunk 1 nyertest. Aki ajándékot is kap...Fiktív képeket beküldők is nyernek, sőt műveik ki is kerülnek a Pub falára! Ja és ott is maradnak...Na azért ez már!
És amire nálunk számíthatsz

Sportközvetítések, kiváló konyha, whiskydömping, szivarok, terasz, közvetlen és váratlanul udvarias kiszolgálás (a mai világban már külön ki kell emelni...) Zene, zene, zene

 

Aktuális információkért keressétek FB oldalukat!

1088 Budapest, Horánszky utca 27
+36 20 286 21 18

https://www.facebook.com/fiktivpub
Fiktív Gasztró Galéria