Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

KÉPEZŐ Galéria

Mi a KÉPEZŐ?
A Képezőben képzőművészet-alapú foglalkozásokat, előadásokat tartunk, kiállításokat és összművészeti programokat szervezünk. Elhivatott szakemberek vagyunk, akik a művészet felszabadító erejét teszik fogyaszthatóvá és értelmezhetővé. Elkötelezetten hisszük, hogy a képzőművészetnek kiemelkedő szerepe van az emberek életében, azt gondoljuk, hogy életünk gazdagabb, mélyebb és színesebb lesz, ha képzőművészeti alkotást látunk, és elmélyedünk benne.

A KÉPEZŐ művészeti galériát három barátnő hozta létre, Bada Éva, Pénzes Boróka és Csiszár Beatrix. Mindhárman szenvedélyesen szeretik a képzőművészetet és vallják, hogy a művészet nemcsak ismereteinket bővíti, hanem fejleszti a szépérzékünket, szellemileg és érzelmileg is feltölt, tágítja a világképünket, akárcsak egy jó könyv, egy jó film vagy egy színházi előadás, pont ilyen lehet egy képzőművészeti kiállítás, egy művészettörténeti előadás, vagy egy kreatív alkotó foglalkozás nyújtotta élmény is. Nem mindennapi élményt adunk a mindennapokra. Nem csak befogadni segítünk, hanem elfogadni is.

Facebook oldal

Instagram oldal

1024 Budapest, Keleti Károly utca 13/A.
https://www.kepezo.hu/
H-P 10.00-18.00, Szo-V zárva
KÉPEZŐ Galéria