Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Üzletek

Művészeti galéria a 2. kerületben - Nem mindennapi élményt adunk a mindennapokra!
1024 Budapest, Keleti Károly utca 13/A.
vintage shop � art gallery � design
1027 Budapest, Margit krt. 64/a.

A MUMU műhelymúzeum egy olyan életteli közösségi alkotótér, ahol rendszeres műhelymunka zajlik, a betérők színes kiállításokat, érdekes, esztétikus tárgyakat tekinthetnek meg és maguk is bekapcsolódhatnak az alkotásba. Programjainkkal, foglalkozásainkkal szeretnénk közelebb hozni a természetet, népszerűsíteni a fenntartható életmódot és bemutatni elsősorban az ötvös mesterségben, valamint a textil-, kerámia-, üvegművészetben, grafikában, festészetben rejlő mai lehetőségeket.
1024 Budapest, Keleti Károly u. 42/A.
Vertikális növénytermesztés. Hidroponiás rendszerek tervezése és kivitelezése, edukálás.
1023 Budapest, Frankel Leó út 46.
Az Új Művészet képzőművészeti és kritikai folyóirat több mint három évtizede jelenik meg havonként. Elsősorban a hazai eseményekről kínál elemzéseket, de tudósít a jelentős külföldi kiállításokról és vásárokról is, és nem függetleníti magát a művészeti közélet problémáitól sem.
1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/A.
Tánc és egyéb művészeti oktatás számos stílusban, terembérlési lehetőség
1027 Budapest, Bem rakpart 54.