Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tarinkó webshop, design és ajándékszolgálat

A Tarinkó áruházban olyan kézművesek kínálják a termékeiket, akik a magyar, hagyományos, népi kultúra tárgyait, vagy azoknak a mai kor igényeihez igazodó változatát készítik, annak díszítéseit és anyagait alkalmazzák.
Különös figyelmet fordítunk arra, hogy elsősorban olyan kézművesekkel működjünk együtt, akik valamilyen elismerést, vagy Páva minősítést kaptak, illetve népi iparművész oklevéllel rendelkeznek.

A modern használati tárgyakat a design tervezés segítségével úgy tudjuk személyre szabni, hogy az alkalomhoz és a céghez illeszkedő kivitelezés egységes képet mutat.

Az Ön cégéről ez az összeszedettség, a tudatos tervezés és a megbízhatóság élményét közvetíti.
A siker az Öné, a munkát mi végezzük.

Az ajándékozás lényege, hogy személyesség is legyen benne. Egy céges környezetben, a napi munka sodrásában ezt sokszor nehéz megvalósítani. A Tarinkó ebben tud segíteni.

A termékeink egyediek, így az ajándék is egyedi lesz.

 

Fontos!
Ajándékszolgálatunk egyéni rendelés alapján a webshopban található tárgyakon túl, mennyiségben és formában is sokkal szélesebb választékot tud biztosítani.

Megtalálhatók vagyunk a Facebookon is!

 

+36 70 210 4706

https://www.tarinko.hu/
Tarinkó webshop, design és ajándékszolgálat