Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Rocháné Bűdy Anna Mária - D'annaBy

„SunnyHeat” – „NapForró” nyakláncaimat természetes uszadékfák, ásványok, Swarovski elemek, bőrszalagok és fém felhasználásával tervezem és teremtem meg. Mindegyiknek saját elnevezése van.     

„SilkyShine” – „SelymesCsillogás” sorozatomat a selyemhernyók gubói és orsói felhasználásával, no meg némi gyöngy, zsinórok és selyemfonal felhasználásával készítem.

„Milagritos” – „Csodácskák” sorozatomban a cseh gyöngyök mellett, csodákért felajánlandó mexikói fém hálaajándékok felhasználásával készítek nyakláncokat, karkötőket.

Kövessen Facebook oldalamon: https://www.facebook.com/dannabyproducts

 

Dr. Lucio 189. Centro. Xalapa. Ver. C.P. 91000 México

http://www.dannaby.budy.hu/
Rocháné Bűdy Anna Mária - D'annaBy