Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Lengyel Beáta viseletkészítő

A hagyomány és a divat találkozása.

A Beart Divatműhely saját tervezésű – sok esetben az Iparművészeti és Népművészeti lektorátus által zsűrizett – egyedi népi és iparművészeti alkotásokat, menyasszonyi, esküvői és mindennapi ruhákat, viseleteket, kiegészítőket tervez és készít.

A tervezésben fontos szerepet kap az esztétikum, a praktikum, az elegancia, és gyakran megjelennek az ősi magyar és népi motívumok is.

Ruháink kizárólag jó minőségű kézi és kisipari szövésű természetes anyagokból készülnek, úgymint len, pamut, gyapjú szövet, különleges hernyóselyem.

Kollekciónkban találhat kedvére valót, nő, férfi, gyermek, legyen az hagyományőrző, alkalmi, vagy mindennapi viselet.

A modellek jelenleg megrendelhetők utánvéttel, a korlátozások feloldása után pedig üzletünkben (Moment Üzletház, Za-Za Üzlet Bemutató üzlet) is megvásárolhatók személyesen.

 

Bemutatkozó megtekinthető az alább:

 

1051 Budapest, Váci u. 12.
+36 20 337 0184

http://www.beartmuhely.hu/
Lengyel Beáta viseletkészítő