Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Csillaműhely

Kézzel festett bútorok, lakáskiegészítők, ajándéktárgyak. Régi motívumok, válogatott formákon, mai terekbe.

Torockói magyar motívumokat tervezek, és festek bútorokra, lakberendezési kiegészítőkre, ajándéktárgyakra, a természetességre, otthonosságra vágyóknak. Bútorfestő népi iparművészként, és lakberendezőként hiszem, hogy a mai igények, és a magyar népi hagyományok ötvözésével, olyan terek születhetnek, amik egyszerre elégítik ki a jelen igényeit, ugyanakkor hordozzák azt az örökölt értéket, ami csak ránk jellemző, a miénk, tehát otthonos.
Érzem, hogy a ma emberének egyre nagyobb szüksége van az egyediségre, az odafigyeléssel készült, hosszú életű, minőségi tárgyakra. Páva védjegyes, rendszeresen zsűriztetett alkotásaim ezt hivatottak teljesíteni.

Munkámat Facebook oldalamon is követhetik: www.facebook.com/csillamuhely 

2131 Göd, Kossuth Lajos utca 29.
+36 20 287 4489

https://csillamuhely.hu/
Csillaműhely