Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Napok 2021

Térkép Üzletek facebook

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) közreműködésével szervezte meg a Magyar Napokat a Vámház körúti Vásárcsarnokban több éven keresztül.

Az évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezett eseménysorozat több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A jelenlegi helyzetre tekintettel a rendezvény hagyományos formában egyelőre nem tud megvalósulni, ezért a BKIK Kézműves Tagozata, a BUM közreműködésével online megjelenésre biztosít lehetőséget kézművesek és iparművészek számára.

 

Felhívás

ingyenes megjelenésre a Tavaszi Virtuális Magyar Napok alkalmából

 

Tisztelt Kiállítók! Tisztelt Érdeklődők!

 

Részvételi feltételek:

1. rendelkezik webshoppal, vagy fizikális üzlettel (tehát a termékei elérhetők, megvásárolhatók),

2. kézműves, tehát Ön állítja elő a terméket

 

A résztvevők számára a szervezők az alábbiakat biztosítják:

  • megjelenés a bevasarloutca.hu felületén
  • kommunikációs kampány

 

A résztvevők az alábbi információkat bocsájtják rendelkezésre:

  • név (üzletnév),
  • cím,
  • elérhetőség (telefon, e-mail, ha van webes felület)
  • leírás, hogy mivel foglalkozik
  • Minimum 1 db fekvő formátumú kép 600x400 felbontás, max 6 MB (de lehet további fekvő formátumú képeket is küldeni, galériát is fel tudunk tölteni a profilra)

 

A megküldött adatok pontosságáért a résztvevő felelős, és hozzájárul azok megjelenítéséhez a www.bevasarloutca.hu oldalon.

Jelentkezés folyamatos az info@bevasarloutca.hu e-mail címre megküldött kitöltött jelentkezési lappal. Eddigi jelentkezőket ITT tudja megtekinteni!

Kérem, hogy hívjanak telefonon, ha bármilyen kérdés, probléma lenne, igyekszünk mindenre megoldást találni. (+36 1 488 2075, kiraly.gabriella@bevasarloutca.hu).

Alább a jelentkezési lap!

 

 

KÉZMŰVESEK, IPARMŰVÉSZEK megtekinthetők ide kattintva! A kézművesek profilját a kézműves nevére való kattintással érik el.