Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Yellow Zebra Bar - ideiglenesen bezárt

A Yellow Zebra Bar a vibráló Kazinczy utca egyik legújabb kocsmája.
Amire büszkék vagyunk, hogy számos alkohol és mentesital mellett 6 féle cseh és szlovák csapolt sör közül választhatsz, melyek mindegyikét kis városok tradicionális sörfőzdéjéből szállítjuk.

Szeretjük őket, de szeretjük őket cserélgetni is. Éppen ezért gyakran kellemes meglepetés éri a betérő sörkedvelőt, mert mindig van valami újdonság a csapon.

Konyhánkból, a napi levesen és a napi pörköltféléken kívül, isteni olaszos tészták és kenceficék garmadáját rendelheted - elég ha a Dohányról befordulsz, csak kövesd az illatot!

A zenészek is a Zebrába járnak: az egy-két gitáros unplugged liveact-ek gyakran csapnak át spontán zenélésbe, úgyhogy ha jössz, hozd magaddal a hangszered, mert bármi előfordulhat!

1075 Budapest, Kazinczy u. 5.
+36 1 780-43-92

http://www.facebook.com/YellowZebraBar
Yellow Zebra Bar - ideiglenesen bezárt