Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Solinfo Café & Tom Dixon Showroom

Eredeti olasz kávé – Caffé Vergnano, ízesített kávék és forró csokik, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek az egyik legmegfizethetőbb áron a fővárosban. Turmixok és igazi, fagyis shake-ek a Zsinagóga tőszomszédságában. Reggeli egész nap bundás kenyérrel, tojással, gyümölcsös-müzlis joghurttal, barátságos személyzettel, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak.

Ez a Solinfo előszobája, egy élmény alapú bemutatótér, a Tom Dixon Showroom és shop in shop, amely folyamatosan megújulva lepi meg látogatóit a kollekciók cseréjével. Otthonos, ám a modern dizájnt középpontba állító extravagáns tér, egy nem mindennapi légkör, amit minden vendégünk megtapasztalhat egy kávé áráért.

Facebook oldal: www.facebook.com/Solinfocafe

1077 Budapest, Wesselényi u. 6.
+36 1 413 0203

https://cafe.solinfo.hu/
H-P 8:00-18:00
Solinfo Café & Tom Dixon Showroom