Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Noir Chocobar - ideiglenesen bezárt

Keresve sem találunk a városban még egy ilyen édes barlangot, ahol a hangulatos fények a kellemes vidám hangulat és a forrócsokoládé mennyei ízének harmonikus ötvözete ily szembeötlő.

Az édes, sűrű s közben mégis a végletekig csokoládés nedű hosszú évek kísérletezésének végeredményeként nyerte el jelenlegi, immár a hely védjegyévé vált titkos recept alapján készülő utánozhatatlan zamatát. Az ízek kavalkádja mellett az igazán ínyenc vendégek dél-amerikai és afrikai ültetvények különböző kakaóbab fajtáinak varázslatos világában is elkalandozhatnak megcsodálva ennek az isteni eredetű gyümölcsnek sokszínűségét.

Káprázatos csokoládék, olvadós csokoládék, krémes csokoládék, gyümölcsös csokoládék, kerek csokoládék, fűszeres csokoládék…
…s ezeken kívül teák, limonádék, kávékülönlegességek, szendvicsek, saláták, koktélok változatos kínálata vár minden kedves hozzánk betérőt!

 

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁVAL: 15%

1061 Budapest, Hegedűs u. 6.
+36 20 222 8555

http://www.noirchocobar.hu
Noir Chocobar - ideiglenesen bezárt