Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Laurel Budapest

Laurel - Young, Wild&Free. Fiatalos megszállottság, ételek és alapanyagok iránti fanatizmus és formabontó menük – ezek várnak rád éttermünkben! - Mede Ádám, séf

Silentium

A szabályozások miatt éttermünk ajtóit bezártuk, de karácsonyi és szilveszteri házhozszállításunkat az alábbi gombokon érhetitek el!

Silentium Karácsony

Laurel Szilveszter

Laurel webshop

A Laurel és a Babérliget Budapest most új lehetőséget nyújt azoknak, akik otthon is szeretnék élvezni a szakembereink által összeállított csomagokat és termékeket, melyek szorosan fűződnek az étterem és a könyvesbolt mindennapjaihoz.

Babérliget borbár (könyvesbolt, kávézó és borbár)

Október 15-én nyitja újra kapuit a Laurel étterem felső szintjén a Babérliget Borbár, ahol kiváló borokat, champagneokat, remek gineket és hozzájuk párosíott házi tonikokat is kóstolhatnak vendégeink.

Babérliget

FB: https://www.facebook.com/laurelbudapest

 

1073 Budapest, Kertész utca 29.
+36 20 369 5922

laurelbudapest.hu
Laurel Budapest