Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Erzsébetváros kulturális központja. Koncertek, kiállítások, előadások helyszíne.Terembérlési lehetőségek Budapest belvárosában.

K11 Erzsébetváros közösségi tere különböző szolgáltatásokkal, programkínálattal, közösségekkel. Rendezvényeinket, programjainkat az ERöMÜVHÁZ munkatársaival együtt - összehangolva a két intézmény rendezvényeit – szervezzük. Az intézmény fenntartója a VII. kerület, Erzsébetváros önkormányzata. Szeretnénk, ha minél többen látogatnának el hozzánk, bár most átmenetileg a jelenleg érvényben lévő szabályok értelmében vendégeket nem fogadhatunk, a ház személyesen nem látogatható. 

A novemberre és decemberre tervezett rendezvényeinkről videó felvételeket készítünk – a hatályos kormányrendeletnek megfelelően-, közönség nélkül.

Ezeket a videó felvételeket november 23-tól megtekinthetik honlapunkon -www.eromuvhaz.hu -, az ERöMŰVHÁZ TV gombra kattintva. Hetente új tartalmakat kínálunk, hétfőtől vasárnapig elérhetően.

✨Válogasson ingyenesen nézhető és fizetős videóink kínálatából!

Irodalom, zene, filmklub, zenés beszélgetések, pszichológia, workshopok, kiállítás, gyermekszínház, nevelési tanácsok.

✨Ismert előadók, izgalmas témák az ERöMŰVHÁZ TV oldalán!✨

Nehogy elmulassza kedvenceit! Figyelje Facebook eseményeinket és iratkozzon fel hírlevelünkre itt:

https://eromuvhaz.hu/hirlevel

Facebook: https://www.facebook.com/kiralyutca11/

1075 Budapest, Király u. 11.
+36 (1) 7888-139

https://k11.hu/programok
K11 Művészeti és Kulturális Központ