Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Chess Étterem - ideiglenesen bezárt

2011 nyarától megújultunk a Chess Étteremben: új vezetőség, új személyzet és új koncepció vár a Dob utcában! Ez utóbbi azt jelenti, hogy az igen dicséretes módon egyre népszerűbb olasz-francia bisztrókonyha jellegzetes fogásai egy étlapra kerültek a magyar konyha klasszikus fogásaival.

Az étlap évszakokra hangolt, minden héten friss menüajánlat készül, tavasztól őszig pedig a hangulatos belső udvarban is ebédelhetsz-vacsorázhatsz.

Chéfünk olyan ötletgazdag étlapot álmodik meg nekünk minden szezonban, amire felkerülnek az olasz és francia bisztró konyha remekei, emellett megcsillannak a magyar konyha klasszikus ízei is. Konyhánkban kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap, az alkotó konyhai művészet, valamint kreativitás, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában bemutatva.

Mit mondhatnánk? A Chess Étterem feketén-fehéren egy hangulatos, egyértelműen törzshely gyanús bisztró, ahol a mindig megújuló konyhai kreativitást kiváló alapanyagokból letisztult, közérthető formában készült finomságokban kóstolhatod meg nap mint nap.

Chess Étterem nyitott, most Te lépsz!

 

Facebook: www.facebook.com/chessrestaurant

1074 Budapest, Dob u. 63.
+36 1 882 3080

http://www.chessrestaurant.hu
Chess Étterem - ideiglenesen bezárt