Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Buddha Thai Wokbar - elvitelre, házhoz

Az ízek, illatok és színek harmóniája gyorsan és egészségesen – ez az ázsiai konyha. A BUDDHA Original ezekre a különlegességekre specializálódott. Mit kell ezekről az ételekről tudni?

Egészségesek, változatosak, ízletesek és ami a legfontosabb nagyon FINOMAK! Gyere el próbáld ki nálunk, hogy milyen az igazi pad thai, vagy válassz a sushi specialitásaink közül, de ha csak egy gyors és laktató ebédre vágynál akkor ajánljuk a szendvicskülönlegességeinket. Ígérjük, észre sem veszed, de már minden nap találkozunk

 

Cím:

Buddha Original

  • 1066 Budapest, Teréz krt. 46.
  • 1050 Budpest, Október 6. utca 10.

Buddha mini

  • 1077 Budapest, Wesselényi u. 18.
  • 1050 Budapest, Szent István krt. 11.

 

1066 Budapest, Teréz krt. 46.
+36 70 670 60 81

http://www.buddhaoriginal.hu
Buddha Thai Wokbar - elvitelre, házhoz