Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Barber Shop Budapest - ideiglenesen bezárt

Végre egy hely ahol a férfiak otthon érezhetik magukat hajvágás közben!

Az elsõ tradicionális, nyugati old school vonalat követõ borbélyszalon Budapesten! Egy hely, ahol végre otthon érezheti magát minden férfi hajvágás, borotválás közben. Professzionális, hagyományos borbélykezelés, szakálligazítás, minõségi hajvágás, mindez elérhetõ árakon férfiaktól, kifejezetten férfiak számára.

A Budapest Barber Shop több, mint egy borbélyszalon, ez egy férfiklub. Öt férfi ül a 220 kilós borbélyszékekben, éppen borotválás vagy hajvágás zajlik, öten várnak az üzlet elõtt, öten pedig csak beugrottak megbeszélni az aznapi vagy az elõzõ esti eseményeket. Laza, kötetlen hangulat, professzionális, minõségi szolgáltatás és old school stílus – ez a Budapest Barber Shop.

A Gellei fodrászdinasztia

A Budapest Barber Shop ötletét Gellei András aranykoszorús mesterfodrász és 3 fia (András, Dávid, Áron) valósította meg Budapest szívében.

A fodrászdinasztiát Gellei György, Gellei András édesapja alapította, aki a szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és mûvésznõk társaságában.

Gellei György fia, id. Gellei András –életmûdíjas, aranykoszorús mesterfodrász- 1980-ban nyitotta meg üzletét a Gellért Szállóval szemben, ami a mai napig sikeresen üzemel. A 2000-es évek elejétõl 9 éven át fiával, a szintén mesterfodrász ifj. Gellei Andrással az egyik közkedvelt kereskedelmi Tv csatorna állandó szereplõi, fodrászai.

ifj. Gellei András és Gellei Dávid közel 10 évig éltek Ausztráliában, ahol egy színvonalas fodrász szalont hoztak létre. Késõbb csatlakozott Gellei Áron is, aki egy évig tanulta Ausztráliában a borbélymesterséget Melbourne legismertebb szalonjaiban.

A hosszabb-rövidebb ausztráliai kitérõ után hazatérve alapították meg a Budapest Barber Shop borbélyszalont ausztrál és amerikai barber stílust követve.

A berendezés régi – sok családi ereklye is fellelhetõ az üzletekben -, az eszközök és a felhasznált anyagok a legmodernebbek. Szolgáltatásaink között megtalálható a tradicionális, meleg törülközõs, pengés borotválás, szakálligazítás és a minõségi hajvágás is, de otthoni hajformázáshoz és szakállápoláshoz is kínálunk termékeket.

Laza, kötetlen, családias hangulat, minõségi szolgáltatás kizárólag férfiaknak Budapest és a Budapest Barber Shop legjobb szakembereitõl.

Várunk téged is!

 

Cím: 1074 Budapest, Dob u. 11. - Térkép - valamint 1061 Budapest, Király utca 6.

Facebook oldal: www.facebook.com/barbershopbudapest

1074 Budapest, Dob u. 11.

http://www.barbershopbudapest.hu
Barber Shop Budapest - ideiglenesen bezárt