Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

ARAZ Étterem - ideiglenesen bezárt

Budapest VII. kerületi étterme egy olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a tradicionális magyar gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.


Az ARAZ Étterem a magyar és francia konyha fogásai által nyújtott gasztronómiai élmény mellett nagy hangsúlyt fektet különböző rendezvények, programok kialakítására is, hogy minden kedves vendég megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A havonta megrendezésre kerülő BorDuett vacsorák híres pincészetekkel, a borokhoz illő menüsorral, élő zenével, valamint sommelier-vel nyújtanak felejthetetlen élményt. A Sunday Brunch tematikus programunk keretében a korlátlan étel-és italfogyasztás mellett ingyen wellness használatot is biztosítunk, hogy teljes legyen a kikapcsolódás. Hétfogásos Degusztációs menünk segítségével vendégeink átfogó képet kaphatnak séfünk, Barka Áron repertoárjáról és konyhánk ízvilágáról anélkül, hogy hosszú időt töltenének az étlapunk nézegetésével. A magyar kultúra megismertetését is fontos feladatának tartja az étterem, így februártól újra minden péntek este Magyar ízek - Magyar zene programsorozatot indít. Üdvözlő itallal, büfévacsorával, borokkal valamint élő zenével és néptáncbemutatóval eleveníti fel a hagyományokat.

 

 

1074 Budapest, Dohány utca 42.
+36 1 815 1100

http://www.araz.hu
ARAZ Étterem - ideiglenesen bezárt