Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

The Body Shop

A brit kozmetikai márka története 1976-ban, Brightonban kezdődött egy bátor nő, Anita Roddick úttörő munkájával, aki hitt abban, hogy az üzlet lehet a jóért való harc eszköze. Ezt a szellemiséget megőrizve a The Body Shop mára több mint hatvan országban van jelen, arra törekedve, hogy egy igazságosabb és szebb világért harcoljon.

Alapanyagaikat Közösségi Méltányos Kereskedelem útján, fenntartható és etikus módon szerzik be, termékeik állatkísérlet-mentesek és a társadalmi felelősségvállalás jegyében mindig támogatnak egy aktuális ügyet, ami mellett kiállnak és aktívan tesznek a pozitív változásért. Ez idén a bántalmazó kapcsolatok elleni küzdelem, ezért a karácsonyi időszakban minden eladott ajándékcsomag után 25 Ft-ot adományoz a NANE Egyesület számára, munkájuk támogatásáért.

A Fashion Street ad otthont a 153 négyzetméteren elterülő legnagyobb és legújabb magyarországi  The Body Shop üzletnek, amely exkluzív belső térrel várja a vásárlókat, az alsó szinten kialakításra került VIP rendezvényterem pedig az egyénre szabott smink- és arcápolási tanácsadás mellett exkluzív eseményeknek is helyet biztosít.

 

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/TheBodyShopMagyarorszag

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 21.
+36 30 144 23 23

https://the-body-shop.hu/
The Body Shop