Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Lush

Amellett, hogy illatos és természetes, tápláló alapanyagokban gazdag termékekkel halmoznak el téged, rengeteg energiát fordítva környezetünk védelmére is. A korábban Cosmetics To Go néven ismert, 1995-ben induló brit márka már a kezdetektől lefektette az etikus vásárlás irányelveit, hogy képviselje a számára legfontosabb értékeket. Számos elvük mellett 1988 óta nem használnak csomagolóanyagot szilárd samponkorongjaikhoz, és következetesen elzárkóznak az állatokon tesztelt és állati eredetű összetevők használatától. Azóta is töretlenül dolgoznak csomagolásmentes termékek kifejlesztésén; számos termékük elérhető pucér és csomagolt változatban is. Az általuk használt tégelyek, csomagolóanyagok mind újrahasznosítottak és újrahasznosíthatóak.

Az online shop mellett összesen négy üzlettel vannak jelen Budapesten, amelyek közül a Fashion Street a legtágasabb bolt, ahol mosolygós, képzett eladók várják a vásárlókat. Bárki, aki betéved, igazán különleges élményre számíthat: személyre szabott konzultáció keretein belül találhatod meg te is a számodra megfelelő kozmetikumokat.

A karácsonyi, csillogó termékeiktől és ajándékcsomagjaiktól pedig garantáltan eláll az ember lélegzete!

 

FB oldal: https://www.facebook.com/lush.hungary

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 21.
+36 70 610 8679

https://hu.lush.com/
H-Sz 10.00-19.00, V 11.00-18.00
Lush