Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Harmot&Blaine

Az olasz Harmont&Blaine céget négy testvér alapította 1995-ben, a mediterrán térség szívében, Nápolyban.

Mára a divatipar meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát és a kis tacskót az egész világ megismerhette.Jelenleg hetven márkabolt várja vásárlóit Olaszországon belül, és további hatvan szerte a világon.

A tacskós ruhadarabokat egytől egyig olasz tervezők álmodják meg, és a gyártásuk is a márka hazájában történik, nagy figyelmet fordítva a fenntarthatóságra.

A Harmont & Blaine a mediterrán színek kreatív használatával és a legjobb minőségű anyagok segítségével ötvözi az letisztult eleganciát és a sportosságot, újragondolva ezzel a smart casual stílust.

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 15.
+36 20 842 0040
https://www.harmontblaine.hu/
Harmot&Blaine