Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

D15 Étterem

A csodaszép Deák Palota első emeletén lévő D15 étterem a Fashion Streeten és annak közelében dolgozók kedvelt étkezőhelye, ahol mindenki talál kedvére való ebédet a magyar, a nemzetközi és a vegetáriánus konyha ízei közül.

A napi menü mellett bőséges à la carte kínálatot felvonultató D15 üzemi étkezdeként továbbra is nyitva áll, mindennap 11:00-től 14:00-ig várja a vendégeket, akik a helyben fogyasztás mellett természetesen magukkal is vihetik a finom falatokat.

Az étterem séfje és üzemeltetője, Véghelyi Tamás minden nap maga szerzi be a friss alapanyagokat, az azokból készült változatos fogásokat pedig bőséges adagokban méri és barátságos árakon kínálja.

Gyere el és ebédelj nálunk!

 

1055 Budapest, Deák Ferenc u. 15.
+36 70 367 3657
https://deakpalota.hu/
H-P 11:00-14:00
D15 Étterem