Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bamba Marha Burger Bár

2015 tavaszán kitaláltuk, hogy szuper burgereinkkel meghódítjuk a várost, kulináris vezetőnk pedig az a Jancsa Jani lett, akit a Burger Blogról vagy Street Kitchenről már sokan ismerhettek.

A gondolatot tettek követték, és 2015 augusztusában megnyitottuk az első éttermünket az Oktogonon, azóta pedig már öt üzlettel vagyunk jelen a fővárosban. És bár a jelenlegi helyzetben sajnos nem mindegyik éttermünk tart nyitva, azért gondoskodunk arról, hogy a hamburgerrajongók ne maradjanak éhesek.

Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burgerkombinációk és a házilag készülő, speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (opcionális Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztatni, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Egy szó, mint száz: látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/bambamarhaburger

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 3.

http://fashionstreet.hu/stores/bamba-marha
átmenetileg zárva
Bamba Marha Burger Bár