Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Montparnasse Galéria

A Montparnasse Galéria az eleganciájáról és kifinomultságáról híres francia art deco stílus bútorait és lakás-kiegészítő tárgyait kínálja az érdeklődőknek.

A nagy bútorok (ebédlőgarnitúrák, ülőbútorok, vitrinek, íróasztalok) mellett számos kisebb lakberendezési tárgy (kis asztalok, zsúrkocsik, lámpák, tükrök, gyertyatartók, tálcák) is található az üzletben, melyeket érdemes számításba venni akkor is, ha ajándékot keresnek ismerőseiknek, szeretteiknek.

Mivel az art deco jól kombinálható más irányzatokkal, a galériában a legfrissebb trendeket követő, modern design darabokkal vegyítjük az antik elemeket.

Darabjainkat nemcsak újonnan kialakítandó terek teljes berendezésére, de lakások, üzletek, irodák meglévő enteriőrjeinek egyedibbé tételére, felfrissítésére is ajánljuk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
+36 1 302-6444

http://www.montparnasse.co.uk
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-14.00
Montparnasse Galéria