Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Turizmus Világnapja 2020

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard,Falk Miksa utca,Fashion Street,Király utca,KultUnio,Pozsonyi Piknik,Ráday utca
Címkék: Séta
Esemény kezdete: 2020-09-27 10:00:00
Esemény vége: 2020-09-27 16:00:00

A fokozatosan bővülő, 2013 óta működő BUM (Bevásárló- és Tematikus Utcák) állandó szereplői a Turizmus Világnapja (szeptember 27.) budapesti programjainak.

Hatvan perces online közvetítéssel bemutatjuk Világörökségi színhelyünk, az Andrássy út pufferzónájának elismert Király utcát, Terézváros egykori főutcáját. Riportot készítünk a Király utcai vállalkozókkal, akik máig meghatározó elemei ennek az élettel teli utcának. Egy másik online-sétával Újbuda kulturális negyedének, a Bartók Béla Boulevardnak a közkedvelt galériáit, kulturális-gasztronómiai vállalkozásait mutatjuk be.

Igazi kerékpáros túrára hívjuk a BUM - utcák iránt érdeklődőket. A kerékpártúra útvonalán átfogó képet kaphatnak a Belváros- Lipótvárosban, a Kiskörút és Nagykörút térségében található, a Duna közelében lévő BUM- utcák várostörténeti fejezeteiről, kereskedelmi valóságáról, gasztronómiai, kulturális különlegességeiről.

Egy speciális is ajánlatot is találnak a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont jóvoltából, aki vezetett túrával és kostolóval várja a kedves érdeklődőket.

Részletek ITT