Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

XI. Pozsonyi Piknik 2019

Szeptember első szombatján, alig 1 hónap múlva (2019. szeptember 7-én) jön a 11. Pozsonyi Piknik. Találkozzunk a tematikus utcákon, a három színpadnál, a megannyi koncerten, színházi- és irodalmi műsorokon, klasszikus és világzenei koncerteken, a színházi előadásoknál és dedikálásoknál!

Velünk lesz a 100. életévét betöltő Bálint Gyuri bácsi, akivel a Park színpódiumon fog beszélgetni Bánó András.
Az már most biztos, hogy a 11. Pozsonyi Pikniken bemutatkoznak Lipócia ifjú tehetségei, itt lesznek legalább 30 színház művészei, többek között a Víg-, az Operett- és a Pesti Magyar Színház színészei. Velünk lesz a szlovák Lucnica néptáncegyüttes, zenél majd a Stetl zenekar, a Garázsbanda, a Jazzformers és meghallgathatjuk Kováts Kriszta Álomfejtés koncertjét.