Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Pozsonyi Piknik helyett Pozsonyi Estek

Az idei év mindannyiunk életében sok változást hozott, így a Piknik több mint 10 éves történetében is egy különös fejezet nyílik. Hosszú mérlegelés után úgy döntöttek a szervezők, hogy 2020-ban a Pozsonyi Pikniket a régi, közismert, és sokak számára várva várt formájában nem tudják megtartani.

Viszont, hogy ne maradjunk program nélkül minimalizált formában, Piknik Estek néven szeptember minden vasárnapján elhozzák Nektek az igazi Piknik életérzést ONLINE formában!

Minden szeptemberi vasárnapon 19.00-kor közzé fognak tenni egy-egy előadást facebook oldalukon, a www.pozsonyipiknik.hu oldalon, és a SKult13 Divízió youtube csatornáján, melyek 2-3 napig lesznek megtekinthetőek.

Az időpontok és fellépők:

09.06. Grecsó Krisztián - Hrutka Róbert Tandem műsora - Első évre fecske címmel

09.13.  Fesztbaum Béla Seress estje

09.20. Kováts Kriszta qurtett est

09.27. Kállai Kis Ernő és zenekara előadása