Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Mikulás Napok a Vámház körúti Vásárcsarnokban 2019

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. Kiskereskedelem és E-Kereskedelem Osztálya a Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák Menedzsmentje (BUM) segítségével 2019. december 3-5. között szervezi meg a Mikulás Napokat a Vámház körúti Vásárcsarnokban.

 

Mikulás napok alkalmából ismét kézműves vásárral várjuk Önöket a Nagycsarnokban (IX. Vámház krt. 1-3.). A rendezvény helyszínét és eszközeit a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága biztosítja. A rendezvényen közel 30 kézműves, népi iparművész, kiskereskedő mutatja be termékét. Nem csak értékes ajándékokat találhatnak, hanem igazi finomságok is várják majd Önöket.