Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Márai-estek a De la Motte - Beer-palotában

  • 2020 március 05.

Az esten Hirtling István színész közreműködésével Mészáros Tibor irodalomtörténész, a Márai-hagyaték gondozója, fotókkal, kordokumentumokkal és zenékkel gazdagítva tárja a közönség elé az író munkásságát.

Kassától az óceánig - A Márai életmű metszete -

Válogatás az életmű legjavából, ismert és kevésbé ismert szövegek mutatják be egy pálya 1915–1989 közötti történetét versben és prózában. Az esten Hirtling István színész közreműködésével Mészáros Tibor irodalomtörténész, a Márai-hagyaték gondozója, fotókkal, kordokumentumokkal és zenékkel gazdagítva tárja a közönség elé az író munkásságát.

Helyszín: De la Motte - Beer-palota   1014 Budapest, Dísz tér 15.

Időpont: 2020. március 23. hétfő        19:00

Jegyvásárlás: https://delamotte.jegy.hu/venue/de-la-motte-beer-palota

 

További előadások:

2020.április 27.       19:00

Márai Budapestje- „Budán lakni világnézet”

2020. május 11.       19:00

Márai a polgárságról - Egypolgár vallomásai -

2020.június 08.         19:00

Márai az állatokról - Az állatok királya, a kutya -