Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Eleven Ősz 2020 - kultúra

Szeptember 25-26-án mindenkit várnak a Bartók Béla Boulevardon, aki szeret játszani, saját kezűleg alkotni és új élményekkel gazdagodni!

Csatlakozz Te is idén ősszel a Bartók Béla Boulevard két napos eseményéhez! Fókuszban, mint mindig, a minőségi Kultúra!

Rengeteg kvíz és játék vár, újra lesz 1 művész 1 porta, zenei, irodalmi, gasztro és vizuális élmények, beszélgethetsz művészekkel, de te magad is alkothatsz a workshopokon. Sétáinkon közelebbről is megismerheted a Bartók Béla Boulevard különböző arcait. Miközben ugyanis a galériák több megnyitóval és kiállítással is készülnek, zenei és színházi programok is szerepelnek a kínálatban. Továbbá választhatsz egyéni élménycsomagot is, amely segítségével egyszerre élvezheted a Bartók Béla Boulevard gasztro-, előadás- és workshopkínálatát.

Hamarosan jönnek a részletesebb programok, addigi is kövesd a BBB facebook oldalát!