Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál 2020

  • 2020 szeptember 23.

Az ország legfontosabb összművészeti eseménysorozata, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál 2020-ban sem hagyja kulturális csemegézés nélkül a nagyérdeműt, és a közel három hétnyi, színes programfolyam 29. alkalommal is a fővárosi őszt színesíti.

A főváros megannyi helyszínét belakó fesztivál október 9. és október 25. között ’nyitja majd ki a kapuit’ és a megannyi társrendezvény között ezúttal a világ legrangosabb világzenei eseményét, a 2020-ban ismét Budapestre érkező WOMEX-et is ott találjuk majd!

Programok a képre kattintva érhetők el!

Jegyeket online a jegy.hu-n és a cafebudapest oldalon vásárolhatnak!