Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Szépművészeti Múzeum képtárának látogatása magyar nyelvű tárlatvezetéssel és klasszikus kiskoncerttel

  • 2019 február 01.

A nemrégiben újranyitott Szépművészeti Múzeum felújított épülete önmagában is csodaszép látványt nyújt a látogatóknak.

Ide invitáljuk Hírlevél olvasóinkat egy speciális tárlatvezetésre, mely a képtár legismertebb képeiből válogat. (Carlo Crivelli; Lucas Cranach; id. Pieter Bruegel; Raffaello Santi; Agnolo Bronzino; El Greco). A kulturális élményt a kb. 45 perces tárlatvezetést követően 20 perces klasszikus zenei kiskoncerttel tesszük még teljesebbé tehetséges fiatal művészek közreműködésével.

Időpont: 2019. március 2. szombat 15 óra

Részvételi díj: 2500 Ft/fő, mely tartalmazza a belépőjegyet, a magyar nyelvű tárlatvezetés díját és a 20 perces klasszikus zenei koncertet.

A csoportlétszám korlátozott, így a program előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a ticket@violintravel.com e-mail címen tudnak.

A program szervezője a Violin Travel Kft.