Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kedvezményes ajánlat CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválra

  • 2018 október 02.

Szeretettel mutatjuk be következő kedvezményes ajánlatunkat a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programjaira. Válogassanak kedvükre!

A kedvezményes jegyigénylés módjai:

1., Online, kényelmesen és gyorsan: ha bankkártyával fizetne: az adott program jegyvásárlási linkjére kattintva válassza ki ülőhelyét; a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a CAFE2018 kuponkódot, így tudja érvényesíteni a 30% kedvezményt.

2., E-mailben, személyes átvétellel: ha készpénzzel, Szép-kártyával vagy kultúra utalvánnyal szeretne fizetni: a jegyeket a Szabadtér/Fesztivál Jegyirodában személyesen veheti át. Az elfogadott kultúra utalvány típusok: Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Edenred Ajándék Arany és Ezüst kártya, illetve Ajándék- és Bevásárló kártya, Kultúra és Ajándék Erzsébet-utalvány, Posta Paletta utalvány valamint az Erzsébet utalvány plusz kártya Ajándék illetve Kultúra zseb és a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is.

JEGYRENDELÉS: jegy@fesztivalvaros.hu

Az ajánlat érvényessége: október 2-től visszavonásig. A kedvezményes jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

 

„Aki szépen tubáskodik”

Varró Dániel, a Szeged Trombone Ensemble és a STUDIO 5 koncertje

2018. október 7., 19.30 Uránia Nemzeti Filmszínház

Kedvezményes jegyár: 1050 Ft, 1540 Ft Jegyvásárlás

A koncert koncepciója a Szeged Trombone Ensemble és a STUDIO5 (Bella Máté, Kutrik Bence, Solti Árpád, Varga Judit, Virágh András Gábor) szoros együttműködéseként alakult ki. Az ősbemutatóként felhangzó darabok között Varró Dániel olvassa fel verseit.

 

 

East Gipsy Band: Bridge of Cultures Lemezbemutató koncert

2018. október 8., 20.00 Uránia Nemzeti Filmszínház

Kedvezményes jegyár: 2660 Ft, 3220 Ft Jegyvásárlás

Az East Gipsy Band a hazai jazzélet meghatározó generációit és a roma népzene csillagait egyesíti. A zenekar muzsikája eleven bizonyítéka annak, hogy a roma zenei hagyománynak és a jazznek valóban létezik újszerű és izgalmas fúziója. A formáció hét év után jelentkezik új lemezzel, Bridge of Cultures címmel, melynek műsora kontinenseket és embereket köt össze. A dalok egy mozgalmas, őszinte világba, a feltétel nélküli szeretet otthonába repítik hallgatóságukat.

 

 

Quatuor Diotima

2018. október 9., 19.30 Budapest Music Center — Koncertterem

Kedvezményes jegyár: 1400 Ft Jegyvásárlás

A vonósnégyes műfaji tradíciójának elevenen tartása érdekében a Diotima rendszeresen rendel új műveket, műsoron tartja az utóbbi évtizedek legjelentősebb kompozícióit és újfajta megközelítéseket keres a 20. század mesterműveihez is. A budapesti koncerten Bella Máté ősbemutatóként felcsendülő darabja mellett az ünnepelt észt zeneszerzőnő, Helena Tulve kompozíciója szólal meg.

 

 

Black Flower

2018. október 11., 20.00 Instant

Kedvezményes jegyár: 1050 Ft Jegyvásárlás

A filmzeneszerzőként is aktív belga jazz-zenész, Nathan Daems és basszusgitáros-zeneszerző honfitársa, Filip Vandebril együttműködése az Antwerp Gipsy Ska-Orkestrával kezdődött. Olyan vendégművészekkel koncerteztek, mint Marko Marković, vagy a Kočani Orkestar, Peter Gabriel pedig őket kérte fel előzenekarnak az auschwitzi emléknapon adott koncertjéhez. A keleti és az afrikai, vallásos tradíciókhoz kapcsolódó zene éppúgy fontos az együttes számára, mint az innovatív jazz, a végeredmény pedig egyszerre örömforrás léleknek és testnek.

 

 

Wolf Péter: Wolf-temperiertes Klavier – bemutató Balog József zongorakoncertje

2018. október 13., 19.30 Budapest Music Center — Koncertterem

Kedvezményes jegyár: 1750 Ft Jegyvásárlás

Johann Sebastian Bach nevezetes műsorozata, a Das Wohltemperierte Klavier egy, a maga idejében újszerű hangolási rendszer mellett érvelt, leginkább a minőség erejével. Az idő Bachot igazolta, ugyanakkor ma már mind világosabb, hogy a „jól hangolt zongorának” nemcsak előnyei, de bizony hátrányai is adódtak. Wolf Péter a nagy előd előtt tisztelgő, játékos című kompozíciójának néhány részletével már találkozhattunk a közelmúltban. A teljes művet, melyet Balog József hamarosan lemezre vesz, a közönség a fesztiválon megvalósuló lemezbemutató koncerten ismerheti meg

 

Ibaaku

2018. október 13., 20.00 Instant

Kedvezményes jegyár: 1050 Ft Jegyvásárlás

A több hangszeren játszó szenegáli előadóművész, komponista, DJ és producer, Ibaaku – aki újabb projektjeihez a Djola nevet is felvette – a modern afrikai, trendformáló zene egyik meghatározó személyisége, az afrofuturizmus ikonikus figurája. Tevékenysége és hatása messze túlnyúlik a zene területén, művészetével egyként alakítja a divat, a technológia vagy a film világát. A meglepő megjelenésű, egyeseket földönkívülire emlékeztető Ibaaku az elektronikus tánczene és a tradicionális afrikai „varázslászene” izgalmas keverékét hozta létre.

 

 

Atreyu’s Horse Lemezbemutató koncert

2018. október 14., 17.30 TRIP Hajó

Kedvezményes jegyár: 1540 Ft Jegyvásárlás

Az Atreyu’s Horse, az egyik legkreatívabb zenész-producer, iamyank improvizatív projektje. Zongorára, csellóra, hárfára és elektronikus hangzásokra épül, melyben a modern és klasszikus elemek minimalista előadásban keverednek.

 

 

Pachmann Péter: Misu háborúja – bemutató

2018. október 15., 19.00 TRIP Hajó

Kedvezményes jegyár: 1050 Ft Jegyvásárlás

Előadja: Jancsó Dóra

Mit tehetünk anyaként, meddig mehetünk el, számít-e a méltóságunk, ha egy gyermek életéről van szó? A dráma a délszláv háború éveibe kalauzol, de mégsem a háború, sokkal inkább az igaz és őszinte szeretet fonala szövi át. Az író pályafutása kezdetén, haditudósítóként találkozott a háború borzalmaival, ott látta meg egy gyermek tekintetében Misut is. Attól a pillanattól fogva tudta, hogy egy napon megírja ennek a kisfiúnak a történetét. Pachmann Péter legújabb regénye, a Misu háborúja néhány hónapja jelent meg, és azonnal siker lett. A regényből készült színpadi változat az édesanya perspektívájából tárja elénk az önfeláldozás, a morális határok szétfeszítésének dilemmáját. Mindezt úgy, hogy az író férfiként kutatja a női lélek legmélyének titkait.

 

 

Guillaume Perret Quartet / after: DJ Bootsie Quartet

2018. október 20., 20.00 TRIP Hajó

Kedvezményes jegyár: 1400 Ft Jegyvásárlás

A francia szaxofonost és zeneszerzőt az a vágy hajtja, hogy hangszere számára új dimenziókat nyisson. Guillaume Perret igazi felfedező, hangkutató, aki a legkülönfélébb elektronikai eszközökkel – pedálokkal, effektekkel – felszerelkezve indul el azokon az izgalmas felfedezőutakon, melyeken természetesen a közönség is elkísérheti. Egyszerre valóságos és metaforikus jelentésű Doors EP című lemezének (2013) borítója, melyen a művészt hálóként borítják el a kábelek. Nem puszta szójáték az asszociáció: „sax machine”. Zenéje nem kapcsolódik egyetlen műfajhoz sem, leginkább az általa felkeltett érzelmek felől lehetne meghatározni. Muzsikája innovatív keveréke a modern jazznek, a funkynak, melyben akár még egy fémesen felsikító gitár is megszólalhat. Guillaume Perret zenei hibridjei bámulatba ejtenek, hol nyugtalanító, hol pedig varázslatos képeket és érzéseket hívnak elő.

 

Alább letöltheti a teljes kínálatot, képekkel együtt!