Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Civil Korzó 2019

Család- és kutyabarát rendezvény 2019. június 1-jén a VII. kerület Madách téren.

A Civil Korzó egy egész napos szabadtéri, családi rendezvény amely a VII. kerületben tevékenykedő különböző civil szervezeteknek és kulturális társulásoknak ad bemutatkozási lehetőséget.

A rendezvény célja, hogy egy olyan generáció nőhessen fel Erzsébetvárosban, amely fogékony a civil szervezetek tevékenységeire, illetve megérti az aktív és felelősségteljes civil jelenlét fontosságát és megtartó erejét.

A családi napon bemutatkoznak társadalmi szervezetek, színházak, fogyatékkal élők érdekképviseletét ellátó szervezetek, művészeti és kulturális egyesületek és alapítványok, sportegyesületek, továbbá fellépnek a kerületben tevékenykedő művészek, hagyományőrző egyesületek.

Az eseményt Erzsébetváros polgármestere, Vattamány Zsolt nyitja meg. Köszöntőt mond Szűcs Balázs önkormányzati képviselő, Egyházügyi és Civil tanácsnok.