Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bartók Béla Boulevard - márciusi programajánló

Nézze meg, milyen remek programokkal várják a tavaszt a Bartókon!

2018. március 2.

Pí Therapy / Budapest a B32-ben

2016 őszén jelentkeztünk az I. Soundcheck országos zenei tehetségkutatóra, ahol végül másodikak lettünk.
A szervezők idén gondoltak ránk, és meghívtak, hogy adjunk egy önálló koncertet a 2018-as Soundcheck első elődöntője után.
Telt-múlt az idő. 
Nem is hiába.

helyszín: B32
időpont: március 2. 21 óra
Facebook-event

 

 

Quizzone Kupa 24. - Tranzit Bistro

Szeretettel várunk minden kvízezni, sörözés közben okosodni vagy okoskodni vágyót az országos bajnokságunk küzdelmeibe!
helyszín: Tranit
időpont: március 2. 19:30
Facebook-event

A játék során 66 izgalmas, szórakoztató és izzasztó kvízkérdésre kell válaszolnotok 7 különböző játékblokkban. 

Remek hangulat, sok nevetés, értékes nyeremények. 
A részvétel természetesen INGYENES, nevezési díj nincs.

A csapatok maximális létszáma 6-7 fő, de 8 fős részvétel esetén sem jár pontlevonás, sőt jöhettek akár ketten is, legfeljebb szövetségre léptek másokkal. A jelentkezés itt, az esemény üzenőfalán csapatnév és létszám megadásával lehetséges.

Bemutatkozó videónk:
http://www.youtube.com/watch?v=5RzBmqZwhBM&feature=youtu.be

Bajnoki szabályzat: https://goo.gl/erFFsZ
Budapesti helyszíneink leírása: https://goo.gl/ZE7RcZ

Ne felejtsetek el időben jelentkezni, és hívjátok játékra ismerőseiteket is! :)

 

 

Sincology könyvbemutató a Tintában

Zenei körökben talán már senkinek nem kell bemutatni a sinco név mögött álló Bátori Gábor ’Jim’, koncertfotóst, aki tavaly is rengeteg fellépést örökített meg kamerájával. Jim mára meghatározó figurája lett a hazai zeneiparnak; underground és mainstream zenekarokat egyaránt fotóz, számos helyen felbukkan a kis kluboktól a Budapest Parkon át egészen a Lollapalooza Fesztiválig.
Jim ezen a popup kiállítással egybekötött eseményen az elmúlt, igencsak termékeny évből készített kiadványát, a sincology 2017-et mutatja be. A könyv a helyszínen megtekinthető, megvásárolható.
Az estén a sincologyban is igen gyakran látható Blahalouisiana zenekarból Barbi & Jancsó lép fel.

helyszín: Tinta
időpont: március 2. 19 óra
Facebook-event

 

2018. március 3.

 

Apeiron / Kecskés Péter kiállítása - finissage

APEIRON
Kecskés Péter kiállítása

Finissage: 2018. március 3., szombat 18:00
helyszín: K.A.S. Galéria
Facebook-event

A finisszázson Kecskés Péter és Kovács Gergely fog beszélgetni a tárlatról.
Az eseményen kapható lesz a művész "Fénypillérek" c. limitált példányszámú kötete és "Uranographia" c. katalógusa.

2015-ben kezdtem el azt a videó-triptichont, melynek utolsó része az „Apeiron” címet viseli. Digitális fotókból áll össze a mű, mely mellett előző „Caged” című videómat is vetíteni fogom. A videóművészet, festészet, fotográfia, installáció határvonalán mozgó alkotások egyszerre folytatják az experimentális filmes hagyományt, illetve mozgó meditatív objekteknek is tekinthetők. A kiállításon emellett a videó-triptichonból készített állóképek és egy új sorozat is látható.
Kecskés Péter

 

 

Tárlatvezetés és beszélgetés Cseh Tamás műveiről

Hogy mit keresnek a Gross Arnold Galériában indiánok, totem szerű figurák, néhány vonalból összerakott karakterek, linómetszetek, képregény kezdemények? Mik ezek a képversek, amik emberfigurát ábrázolnak? 

helyszín: Gross Arnold Kávézó és Galéria
március 3. 17 óra
Facebook-event

Cseh Tamás műveit bemutatja Ölveczky Gábor komáromi tervezőgrafikus, indián, barát.

„A Bartók Béla úti Arnoldo Galériában látható Cseh Tamás kiállítás minden szempontból kuriózum. A kiállított képek alkotójukkal e galériával sréhen szemben laktak sokáig, így ha képletesen is, de onnan jöttek át vendégségbe ide. Készítőjük nem hagyott maga után összefüggő festői vagy grafikai életművet, a művekben tetten érhető témaválasztás és a grafikai, képi megoldások ugyanakkor megcsillantják a rajzoló vagy festő tehetségét és a képek erejét. Illetve, szó mi szó, a képek iránti fokozott érdeklődés Cseh Tamás későbbi, páratlan előadóművészi és zenei életpályájának illetve annak is köszönhető, hogy Tamás most lenne 75 éves...” – Szilágyi Gábor művészettörténész

A rendezvényen a részt vétel a helyszín adottságai miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni a rendezvényre az arnoldogaleria@gmail.com címen lehet. A belépő 1.500.- Ft, a helyszínen váltható. A belépő tartalmaz egy meleg italt ( kávé, tea, forrócsoki) vagy egy pohár bort.

 

 

2018. március 5.

 

Tranzit-mozi márciusban is

Márciusban is Tranzit-mozi! 

(A pontos időpontot és a Facebook-eventet a címre kattintva találod.)

Március 5. Elisabeth
Március 7. Elisabeth: Az aranykor

 

 

 

Pszichoanalízis és okkultizmus a Keletben

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációhoz kell kötnünk a részvételt. Regisztrálni a juliagyimesi@gmail.com címen lehet. A részvétel továbbra is ingyenes, de sajnos csak 50 fő befogadására van lehetőség. 

helyszín: Kelet
időpont: március 5. 19 óra
Facebook-event

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Imágó Budapest folyóirat 'A pszichoanalízis és az okkult: indulatáttétel, gondolatátvitel, pszichikai kutatás' című angol nyelvű különszámának bemutatójára

A beszélgetés résztvevői:
Gyimesi Júlia,
Hunya Csilla,
Narancsik Gabriella,
és videóinterjút ad Renaud Evrard

A szám cikkei elérhetők itt: http://imagobudapest.hu/10-lapszam/41-psychoanalysis-and-the-occult.html

A pszichológia és a modern okkult gyakorlatok és filozófiák kapcsolata csak az utóbbi évtizedekben került a tudománytörténészek látókörébe, noha a két terület termékeny kölcsönhatása már a 19. század végén is jelen volt. A spiritizmus, az animális magnetizmus, az alkímia vagy a médiumizmus különböző jelenségei számos pszichológiai gondolkodót inspiráltak tudományos kutatásaikban. Az Imágó Budapest folyóirat 'A pszichoanalízis és az okkult: indulatáttétel, gondolatátvitel, pszichikai kutatás (Psychoanalysis and the Occult: Transferene, Thought-Transference, Psychical Research)' című angol nyelvű különszámának célja, hogy a pszichoanalízist középpontba helyezve adjon számot az okkult és a pszichológia sokrétű kapcsolatáról. A bemutató során szó esik a korai és modern parapszichológiai kutatásokról, az okkultizmus és a pszichikai kutatás tudománytörténeti szerepéről, illetve a nyugati ezotéria szerteágazó jelenkori hatásairól. Videóinterjút ad továbbá a szám egyik szerzője, Renaud Evrard klinikai szakpszichológus (Lorraine-i Egyetem), többek között az ún. pszichoanalitikus parapszichológia kutatója. Az interjú angol nyelvű, magyar feliratokkal (a beszélgetés nyelve magyar).

 

 

2018. március 7.

 

Jókai5 a Tintában

Jókai Kvintett a Tintában! 
Elhozzuk nektek a nagybetűs jazzt, reméljük, a ház azért nem fog szétesni.

Csak ötszáz a boldogság.

helyszín: Tinta
időpont: március 7. 20 óra
Facebook-event

 

 

Hello Újborlap! teszt

Kóstold végig és pontozd a Palack kínálatát! Minden szerdán tematikus teszt a Palackban, ahol végigkóstolhatsz 5 bort 2.500 Ft-ért. 

Bemutatjuk a borokat, de vakkóstoláson is végigvezetünk, ha teljesen objektíven szeretnél pontozni.
A tesztelők között egy szerencsés ajándékba kap tőlünk a nyertes borból egy Palackkal.
Asztalfoglalás erősen ajánlott!

Máricus 7-én 19 órakor végleg beköszönt a tavasz a Palackban is, ugyanis tesztünkön is debütál a megújult tavaszi borlapunk pár tétele. Csiripelő madarak, zöldülő táj, melegedő és hosszabbodó nappalok. Jó borokkal búcsúzunk a téltől. Gyertek és kóstoljatok rá elsőként az új tételeinkre.

Facebook-event

Résztvevők:

Jásdi - Pinot Gris 2017
Várszegi - Chardonnay 2016
Gutpintér - Kékfrankos Rosé 2017
Pastor - Kadarka 2015
Havas & Tímár - Nagy-Eged Kékfrankos 2012

 

 

Linómetszet print workshop a Fiókban

A linómetszet technikájával ezer lehetőség vár rád egy workshopon belül!
Készíts egy neked tetsző dizájnt linóleumból, és próbáld ki, hogyan fest a mintád könyvborítóként, felvarrósként, papírra nyomtatva, illetve kombinálva anyagnyomtatással vagy akár dombornyomással. Print workshopunkon bevezetünk a grafika rejtelmeibe, azaz használhatsz professzionális eszközöket, és a neked tetsző grafikai termékek elkészítéséhez kapsz majd segítséget.

Március 7-én 16 órától elsajátíthatod a linónyomtatás fortélyait Vitányi Regina, grafika szakos, végzős egyetemi hallgató segítségével. Facebook-event

A workshop ára 5200 forint. Az árban benne van résztvevőként minden anyag és eszköz.

Maximum 12 főt tudunk fogadni.

Jelentkezés: fiok.szervezes@gmail.com
A regisztrációnál kérlek add meg a teljes neved és a telefonszámod!
Fizetés a helyszínen.

Várunk!
Vitányi Regina és a Fiók

 

2018. március 8.

 

BDZ Quartet: Dinyés Dániel - Consolations

Kedves közönségünk!

Nagy pillanathoz érkezett a BDZ Quartet zenebemutató sorozata!
Március 8-i, nőnapi koncertünkön egy olyan művet játszunk el Önöknek, amely a mi felkérésünkre készült, tehát egy ősbemutatót hallhatnak majd. Dinyés Dániel Consolations c. műve a Bartók és Kodály által fémjelzett magyar vonósnégyes-hagyomány méltó folytatója, olyan egységként kezelve a négy hangszert, mellyel új hangzásvilágot teremt. Dinyés Dániel olyan sokoldalú muzsikus, aki otthonosan mozog szinte az összes zenei műfajban. Karmesterként a koncertpódiumtól az operán át az operettig, zeneszerzőként pedig a kamarazenétől a színházi zenei vezetésen keresztül egészen a bigband műfajáig alkot.

Várjuk Önöket szeretettel! :)

helyszín: B32
időpont: március 8. 19 óra
Facebook-event

 

 

Egy múzsa emlékei

Egy múzsa emlékei... Ferenczy Béni emlékére
Dénes Gábor filmje

helyszín: Molnár C.-Pál Múzeum
időpont: március 8. 18 óra
Facebook-event


Ferenczy Béni élete a XX. század történelme. Művészete az egyetemes művészettörténet fontos pillére. Életének drámája, tragédiája, mégis nagyon is magyar. Múzsája, szerelme, felesége Erzsike meséli el Ferenczy Béni és a század történetét.

író: Dénes Gábor
Zene: Vukán György
Vágó: Kulics Ágnes
Fényképezte és rendezte: Dénes Gábor
A film után beszélgetés Ferenczy Béni alkotásai között.
Belépés: 1000 Ft, kedvezményes jegy: 500 Ft

 

2018. március 9.

 

Muzsik - szerzői est a La Nube-ban

Muzsik, azaz Farkas János, a Muzsik és Volkova duó dalszerző-énekese. Korábbi zenei formációja a ZUP volt, ahol szintén gitáros-énekes, dalszerzőként volt jelen. Gitárjátékának főbb jellegzetessége a fingerstyle, melyet olyan előadók hatására sajátított el, mint Dave Van Ronk, Bob Dylan vagy John Butler. Szövegeit magánéleti téren a személyesség, társadalmi kérdésekben pedig a kritikus, reflexív attitűd jellemzi.

Egyszálgitáros szerzői estjén szólószerzeményei mellett Muzsik és Volkova dalok, valamint olyan magyar, orosz, és angol ajkú előadók dalai hangoznak majd el, akik a legmeghatározóbb zenei inspirációként hatottak rá.

A koncert ingyenes. Asztalfoglalás ajánlott.

helyszín: La Nube
időpont: március 9. 19:30
Facebook-event

 

 

Az ítélet - Ungár István tanár úr előadása

A tanár úr előadása Bach: Máté Passiójáról, sok zenével.

Helyszín: Molnár C.-Pál Múzeum
Időpont: március 9. 18 óra
Facebook-event

 

 

Kálmán-nap a B32-ben / Március

Előadások:
2018. március 09. 19h
2018. március 10. 19h
FACEBOOK-event
---------------------------------------------------------------------------
HAJDU SZABOLCS: KÁLMÁN-NAP
a Látókép Ensemble produkciója

„- Nem értem mi bajod van, mit szeretnél…
- Én sem. Minden, ami történt megtörtént. Innentől kezdve minden csak ismétlődés... ennyi.
- És ha beleszeretnél valakibe?
- Az is ismétlődés lenne. És az a szörnyű, hogy minden, ami eddig történt jó volt, ahhoz képest, ami ezután történni fog.
- Miért, mi fog történni?
- Meg fogunk öregedni. Leromlunk fizikailag, szellemileg, taszítóak, ostobák leszünk, fájni fog mindenünk, kidőlnek mellőlünk a barátok, elveszítünk lassan mindenkit, aki fontos. És mi se leszünk fontosak senkinek, magunknak sem. Minden nap, minden perc szenvedés lesz. Félek tovább élni, mert most ez következik.
- Igen, ez következik.
- Ha megsimogatlak, olyan, mintha magamat simogatnám. Ez ennyi.
- Sohasem tudhatod, mi jön. Holnap például állítólag egy méteres hó fog esni.
- Honnan tudod?
- Láttam az előrejelzést. Én még sohase láttam méteres havat ebben a városban.
- Én sem...”

A Kálmán-nap arról az életszakaszról szól, amikor a történet szereplői felismerik, hogy minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

szereplők:
TÖRÖK-ILLYÉS ORSOLYA
FÖLDEÁKI NÓRA
SZABÓ DOMOKOS
GELÁNYI IMRE
HAJDU SZABOLCS

asszisztens:
TESZLER TAMÁS

produkciós vezető:
ESZES FRUZSINA

rendező:
HAJDU SZABOLCS

Belépő: 3200 Ft

Online jegyvásárlás: b32.jegy.hu
Jegyfoglalás és információ: 06 1 787 0039, b32@ujbuda.hu

Produkciós partnerek: REÖK – Szeged; Páholy Lakásszínház – Debrecen; B32 - Budapest

 

 

2018. március 10.

 

Midsummer Fusion koncert a Szatyorban

A MIDSUMMER FUSION 2017 nyarán alakult, és a célja, hogy olyan fusion zenét írjanak és mutassanak meg, amiben különböző generációk különböző zenei műfajokat ötvöznek egyedi stílussá. 

Március 10-én 20 órától a Szatyor Bárban mutatják meg magukat a közönségnek!

Ne hagyjátok ki, a hangulat garantált! Facebook-event 

Várunk mindenkit szeretettel!

Asztalfoglalás: +36 (1) 279 02 90

 

 

Bonbon-készítő alaptanfolyam

Ha szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogy te magad hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, akkor várunk Téged szeretettel bon-bon készítő alaptanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba! 

ITT JELENTKEZHETSZ a március 10-i tanfolyamunkra!

A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a töltelékek elkészítésén keresztül a formában elkészült bon-bonokig.

A tanfolyam alatt 2 alaptölteléket készítünk, amit vodkás és Vörösboros – málnás ízesítéssel látunk el.

A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store októberben nyitotta meg kapuit az újbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen “Csokis Marci” már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kollégáival, látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatók bepillantást nyerhetnek a vadonatúj csokizó műhelyébe.

A workshop programja:

Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról

A workshop ára: 12990.-Ft

A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

 

 

2018. március 13.

 

Borbényi Dániel gitározik a Palackban

Borbényi Dániel a Zeneakadémián végzett jazzgitár szakon. Kezdetben jazz sztenderdeket dolgozott át, később már ismert popszerzeményekkel is frissítette repertoárját. A szólóban való gitározás, bravúros, improvizációkban gazdag játéka különleges zenei élményt nyújt hallgatói számára.

helyszín: Palack
időpont: március 13. 20 óra
Facebook-event

 

 

2018. március 14.

 

Ezerarcú Chardonnay teszt a Palackban

Kóstold végig és pontozd a Palack kínálatát! Minden szerdán tematikus teszt a Palackban, ahol végigkóstolhatsz 5 bort 3.000 Ft-ért. 
Bemutatjuk a borokat, de vakkóstoláson is végigvezetünk, ha teljesen objektíven szeretnél pontozni.
A tesztelők között egy szerencsés ajándékba kap tőlünk a nyertes borból egy Palackkal.

Március 14-én 19 órától Burgundia híres fehér szőlőfajtáját a mindenki által ismert Chardonnay-t helyezzük középpontba. Igazán izgalmas tételeket válogattunk össze. Sokszínű borok, középpontban a kerek savak, olajosság, krémesség és vajasság. Nem csak Burgundia rajongóknak!

Facebook-event

Asztalfoglalás erősen ajánlott!

Résztvevők:
Várszegi - Chardonnay 2016
Nádas - Chardonnay Barrique 2016
Skizo - Hegyeink Chardonnay 2015
Bocor - Chardonnay 2015
Pécseli - Chardonnay 2013

 

 

2018. március 16.

 

Mestersége: Halál

Kamaraszínházi előadás a Kelet Stúdióban Robert Merle: Mesterségem a halál c. műve alapján.

Előadja: Bessenyei Gábor
Rendezte: Seres Flóra

helyszín: Kelet
időpont: március 16. 19:30
Facebook-event


Jegyek 700 Ft-ért válthatók a Kelet Kávézóban. 

„Egy történetet mesélünk el. Egy olyan történetet, ami igaz. Amiről nem beszélünk. Ami elől inkább elbújunk. Egy szörnyű történetet. De ez nem jelenti azt, hogy nincs értelme foglalkozni vele. Mégsem teszik.
Egy érzékeny téma, egy szokatlan nézőpont.
Auschwitz főparancsnokának történetéről van szó. Gyerekkorától egészen az elítélése pillanatáig.”

 

 

2018. március 20.

 

Oti Voice & Bass a Palackban

Egy ének, egy basszusgitár.
E két "hangszer" egyedi előadásban igényes pop dalokat szólaltat meg. Jazzesen, basszus és ének improvizációkkal díszítve.
Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Sting, Chaka Khan, Adele... és még sok mai és régi kedvenc.

helyszín: Palack
időpont: március 20. 20 óra
Facebook-event

 

 

2018. március 21.

 

Lemezjátszó vol. 13 // Amy Winehouse w. Felcser Máté

A Fülesbagoly bemutatja :: LEMEZJÁTSZÓ
vol. 13 // Amy Winehouse - Back to Black

helyszín: B32
időpont: március 21. 19 óra
Facebook-event

Albumszakértő: Felcser Máté
Házigazda: Horváth Gergely

Egy új, az országban is egyedülálló programsorozatot indítottunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget. 
Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.

Belépő: 800 HUF

 

 

 

Vibráló vörösök tesztje a Palackban

Kóstold végig és pontozd a Palack kínálatát! Minden szerdán tematikus teszt a Palackban, ahol végigkóstolhatsz 5 bort 3.500 Ft-ért. 

Bemutatjuk a borokat, de vakkóstoláson is végigvezetünk, ha teljesen objektíven szeretnél pontozni.
Minden héten kihirdetjük a teszt végeredményét, a tesztelők között pedig egy szerencsés ajándékba kap tőlünk a nyertes borból egy Palackkal.

Március 21-én 19 órától feszes savú, gyümölcsös, de kifejezetten telt és sokrétű tavaszi vörös kínálatunkból szemezgetünk. Szeretjük ha van miről beszélni, de emellett kívánkozik a második pohár a tételből. Tartalmas izgalmas sor várható. Facebook-event

A menet a szokásos, a kóstoló zárásig tart, bármikor érkezhettek.

Asztalfoglalás erősen ajánlott!

Résztvevők:

  • Böjt – Egri Bikavér 2015
  • Pompás - Cabernet Franc 2015
  • Bodri - Faluhely Kékfrankos 2015
  • Pastor – Cabernet Sauvignon 2015
  • Vylyan – Villányi Franc 2015

 

 

2018. március 22.

 

Adorno és a 20. századi zenefilozófia a Keletben

Adorno és a 20. századi zenefilozófia. Könyvbemutató és beszélgetés

Helyszín: KELET STÚDIÓ (a kávézó bejáratától balra, az udvarról nyílik). 
időpont: március 22. 17:30
Facebook-event

A beszélgetés résztvevői: Weiss János (filozófus), Csobó Péter György (zeneesztéta), Pintér Tibor (zeneesztéta) 
Moderátor: Ignácz Ádám (zenetörténész)
A beszélgetés résztvevői Theodor W. Adorno alapműveinek (Az új zene filozófiája – Mahler. Egy zenei fiziognómia) magyarországi megjelenéséhez kapcsolódóan a szerző zenefilozófiai munkásságáról, annak aktualitásáról és az életmű hazai megítélésének változásairól beszélgetnek.

 

 

2018. március 24.

 

Hadik Irodalmi Brunch Rezes Judittal és Szabó Győzővel

Rezes Judit - színész
Szabó Győző - színész
a sorozat szerkesztője- Ott Anna 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött: hadikszatyorprogram@gmail.com

Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettelőadása, a Loveshake – Az élet összeráz betekintést nyújt több mint 15 éves párkapcsolatukba. A szereplők saját történetüket mesélik el, életük sorsfordító állomásait adják elő, olykor dalokkal, máskor táncos koreográfiákkal, amelyekben elképzelt történetek keverednek a realitással. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. 

Ezekről beszélgetünk márciusban a Hadik Irodalmi Brunchon.

helyszín: Hadik
időpont: március 24. 11 óra
Facebook-event

 

 

2018. március 27.

 

Bangó Endre gitárestje a Palackban

Az elmúlt 100 év magyar és nemzetközi melódiái.  Jazz, swing, filmzenék, magyar 30, 40, 50-es évek zenéi.

helyszín: Palack
időpont: máricus 27. 20 óra
Facebook-event

 

 

2018. március 28.

 

Nádas-Gingalló bor-csokoládé teszt

Kóstold végig és pontozd a Palack kínálatát! Most szerdán rendhagyó tematikus teszt a Palackban, ahol végigkóstolhatsz 5 bort és mellé 5 csokoládékülönlegességet 3.500 Ft-ért. 
Bemutatjuk a borokat, de vakkóstoláson is végigvezetünk, ha teljesen objektíven szeretnél pontozni.

A tesztelők között pedig egy szerencsés ajándékba kap tőlünk a nyertes borból egy Palackkal.

Március 28-án 19 órától Bor és csokoládé kóstoló etyeki műhelyekből. Facebook-event

Kóstold te is össze a Nádas Borműhely borait a Gingalló Csokoládéműhely területszelektált és ízesített csokoládéival, bonbonjaival. Tapasztald meg, hogy a bor és egy jól megválasztott csokoládé miként képes harmóniát alkotni, új íz-élményt létrehozni.

A borvidék savai igazi kihívást jelentenek ebben a műfajban, de sikerült szuper párosokat találnunk. Öt bor és öt csokoládé tétel kerül terítékre. Godó Viktória csokoládékészítő és Nádas Szilárd borász pedig személyesen mutatja be a kóstolt tételeket.

Bor és csokisor hamarosan!

További információ a termelőkről:

https://www.facebook.com/nadasbormuhely/
https://www.facebook.com/gingallocsokolade/

A menet a szokásos, a kóstoló zárásig tart, bármikor érkezhettek.

 

További információk a BBB oldalán.