Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Ráday Soho a Kocsmaturista szemével

Új cikksorozat indult a Ráday utca gyöngyszemeiről, akiket egyéni aspektusból jár végig és vizsgál a Kocsmaturista.

A Ráday utca volt, van és lesz! Bár voltak jobb és rosszabb időszakai, most újra érdemes felfedezni, mert telis tele van, egyedi, izgalmas helyekkel! Ezek egy része gasztro, de kulturális csemegéket is találhatunk szép számmal. Ebben az újra felfedezésben társunk a Kocsmaturista, akiről az alábbiakat lehet tudni. Részlet az oldaláról:

Ki a Kocsmaturista?

Ulu vagyok. Tudom, gyakori név. De talán minden más érdekesebb. Kezdetnek bekeretezem magamat a három legidevágóbb szóval:

Kocsmatúrázás — Utazás — Írás

25 éves koromig antialkoholista voltam, majd ezt hátrahagytam. A harmincas éveim elejéig jóformán nem utaztam, majd beszippantott a felfedezhetnék. 20 éves koromtól írtam: számítógépes játékteszteket, filmekről vagy közéleti magazinba, online színes magazinba, vagy csak magamnak, másoknak. Egy nap pedig jött a www.kocsmaturista.hu!

Egy kis statisztika: az eddig meglátogatott helyek - már 2671 kocsmaféle állomás 261 településen, 19 országban és számuk folyamatosan nő.

Ráday a radaron

Az együttműködés elkezdődött és ahogy Kocsmaturistánk halad végig az utcán, úgy számol be kalandjairól, tapasztalatairól. Eddig két hely jelent meg folytatásos cikkben ITT! Ahogy halad úgy telnek majd a lapok, az egyes helyek bemutatásával és nem csak írott, de képes anyag is várja az érdeklődőket. Egy kis ízelítő alább.

 

A megjelenő helyeket a Kocsmaturista weboldalán, Facebook oldalán és Insta oldalán is követhetik!

 

Megjelent az első összefoglaló videó is!