Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kibérelem.hu 2023-as eredményei

  • 2024 január 10.

Az alábbiakban szeretnénk beszámolni a Kibérelem.hu projekt tavalyi legfontosabb fejleményeiről.

A statisztikák szerint az oldal látogatottsága folyamatosan, hónapról hónapra nő. Az év eleje óta több mint 3500 új felhasználó kereste fel a honlapot, melyen hetente több ezer keresést folytattak. A felhasználók mintegy 10%-a rendszeresen visszatér az oldalra. 

Az új látogatók nagy része jellemzően keresőmotorok használatával találja meg a felületet. Elsősorban Magyarország területéről keresnek, de akadnak ingatlankeresők az Egyesült Államokból, Kínából, Japánból és az Egyesült Királyságból is. Felhasználóink több mint a fele a mobiltelefonjáról, kisebb része pedig számítógépről böngészi honlapunkat. 

Legnépszerűbb az üzlethelyiségek menüpont, tehát felhasználóink célzottan, kiadó helyiségeket keresnek adatbázisunkban. A megjelenő ingatlanokat az alábbi linken találják, ahol kerületre is leszűkíthetik a kiadó helyiségeket:

https://kiberelem.hu/hu/uzlethelyisegek

A Főváros részéről a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány lett az új partnerünk, akikkel együttműködve a jövőben új ötletekkel fogjuk fejleszteni az oldal hatékonyságát.

A tavalyi év során tanulmányúton vettünk részt a Bécsi Gazdasági Kamaránál (WKO), ahol betekintést nyerhettünk a kinti hasonló programba. Elkezdtük az együttműködést a bécsi kollégákkal, melynek eredményképpen a Kibérelem.hu-ra hamarosan felkerül a freielokale.at oldalra vezető banner, ahol látogatóink a bécsi üres üzlethelyiségek között is keresgélhetnek. Távlati terveink között szerepel egy szélesebb körű nemzetközi együttműködés kialakítása a témában a kinti kollégákkal.  

Bízunk benne, hogy idén még intenzívebben fogjuk tudni fejleszteni portálunkat. Amennyiben szívesen megosztaná velünk véleményét, javaslatait, kérjük, hogy szánjon néhány percet a kibérelem.hu oldalon lévő rövid kérdőív kitöltésére!

 

Forrás: kibérelem.hu