Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hasznos tippekkel segíti pályázóit ‘Az Év Honlapja’

  • 2021 szeptember 13.

A 20. jubileumi évben ‘Az Év Honlapja’ pályázat szakemberei hasznos segédanyagot állítottak össze.

Rohamosan fejlődő digitális világunkban egy sikeresen működő vállalkozásnak kulcsfontosságú eleme a weblapja. Ha fejleszted a weboldalad, a vállalkozásod is fejlődni fog. A szakmai anyagban olyan tippeket olvashatsz, amelyek segítségével akár percek alatt fejlesztheted a honlapod. A javaslatok mellett gyakorlati példákkal is találkozhatsz.

Ha Te is fejlesztenél a honlapodon, szeretnél lépést tartani a digitalizációs újdonságokkal, töltsd le ingyenes szakmai anyagukat az alábbi oldalon:

SZAKMAI ANYAG

Ha pedig úgy érzed, hogy szuper a honlapod, ajánljuk figyelmedbe ‘Az Év Honlapja’ pályázatot.

Miért érdemes jelentkezned a pályázatra? Kattints, és kiderül!

Az idei évben 28 kategóriára bővült a nevezési lehetőségek köre, így 2 új kategóriában is lehet pályázni a honlapokat.

A pályázatok leadásának határideje 2021. október 14., amit a www.azevhonlapja.hu weboldalon lehet benyújtani. Továbbá a közönségszavazás is itt zajlik.

Ha úgy érzed, hogy a honlapod elnyerheti ’Az Év Honlapja’ díjat, akkor pályázz még ma!

Nézd meg a kategóriáinkat és nevezz most!

www.azevhonlapja.hu