Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Zajlott az élet a kamara standjánál a Pozsonyi Pikniken

A X. Pozsonyi Pikniken – története során először - a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is standdal, Csoltó Gábor elnökkel és Zsabka Zsolttal, az Ipari Tagozat frissen megválasztott elnökével képviseltette magát. Az érdeklődők elsősorban fogyasztóvédelmi kérdésekkel fordultak a kamara megjelent képviselőihez a jubileumi rendezvényen.

Forrás: www.bkik.hu

Nagy volt a nyüzsgés a BKIK standjánál a X. Pozsonyi Pikniken, ahol nem csak a kamara, hanem a Békéltető Testület is megjelent. Alig három óra alatt a kihelyezett szórólapok jelentős részét elkapkodták az érdeklődők és összességében is elmondható, hogy mind a vállalkozások, mind a BKIK szempontjából igazán hasznosan telt az egész nap.  Az érdeklődők valódi válaszokat kaptak kérdéseikre, ami üdítően hatott rájuk a korábban már megszokott, könyökükön kijövő „igen, de”, vagy „egyrészt-másrészt” feleletek után. De a vállalkozások nem csak ebből érezhették, hogy új, friss szelek fújnak a Krisztina körúti központban, hiszen a Pozsonyi Piknik előtt a BKIK tagcsoportjainak képviselői felkeresték a helyi és nem helyi vállalkozásokat, amelyeknek lehetőséget biztosítottak a megjelenésre, szórólapjaikon keresztül  – bőven ötezer forint feletti értékű – ingyen reklámhoz juttatták a kkv-kat, így az érdeklődők ezekkel is megismerkedhettek a BKIK és a Békéltető Testület munkáján kívül.

 

fotó: Rácz László/N3 Kommunikáció

A nap folyamán az érdeklődők – ahogy azt Károlyiné Cser Ágnestől, a XVIII. Kerületi Tagcsoport ügyintézőjétől megtudtuk – elsősorban fogyasztóvédelmi kérdésekkel fordultak a BKIK standjához, s ezekre a kérdésekre a helyszínen nem csak a kihelyezett különböző kiadványok, hanem a fogyasztóvédelemmel foglalkozó szakemberek is segítettek válaszokat találni.