Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Városmarketing Gyémánt Díj

Városmarketing Gyémánt Díjat nyert a 2018-as SlowXmas!

Nagy megtiszteltetés érte a SlowXmas – Lassulj le és töltődj fel programsorozat szervezőit, ugyanis elnyerték a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerését, a Városmarketing Gyémánt Díjat.

Ezt a védjegyet olyan szervezeteknek ítélik oda, akik a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végeztek az adott évben.

Az Országos Városmarketing Díj célja, hogy:

  • a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,
  • a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,
  • segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

Egy jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre.

 

A 2018-as SlowXmas - Lassulj le és töltődj fel rendezvény üzenete, hogy a karácsonyi rohanás helyett megmutassa az Advent igazi jelentését. Arra ösztönözze a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stressz mentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre.

A szervezésben résztvevő utcák: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca).

Az adventi esemény a Bevásárló és Tematikus utcák Nonprofit Kft. (BUM) koordinálásában a BKIK Kereskedelmi Tagozatának támogatásával valósult meg, és közel tízezer embert ért el.

 

Idén decemberben is tervezzük az esemény folytatását a Bevásárló és Tematikus utcákkal közösen!