Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újraéled a Bartók!

A Bartók Béla Boulevardra visszatért az élet, a kedvenc helyeitek a megszokott nyitvatartás mellett ismét várnak benneteket.

Sőt új helyek is csatlakoztak a BBB-hez. Így a Kő Fagyi? a Bartókon és a Wömbat.

2020. július 1-jétől újra nyit a BBB ArtSpace is. A megszokott időben 11.00-15.00 között várnak majd benneteket.

Budapest Kulturális főutcája a Bartók Béla út, a Gellért tértől a Móricz Zsigmond körtérig. Ez a mi helyünk, itt vagyunk jelen. Fokozatosan lettünk részesei az utca kulturális forgatagának, sokszínűségének, egyre pontosabban tudjuk meghatározni helyünket és céljainkat ebben a különleges környezetben. Non-profit programunk célja, mely egyúttal küldetésünk is, hogy támogatjuk az első kiállításukat szervező pályakezdő képzőművészeket, designereket, fotóművészeket és más vizuális terület művészeit, hogy kiléphessenek saját nyilvánosságuk elé. Szervezői tudásunkat, tapasztalatunkat és kiállító teret biztosítunk a számukra. Számos galériatulajdonos, képzőművész és kurátor szakmai véleményét meghallgatva döntünk egy-egy kiállító mellett. Befogadott programjaink változó hosszúságúak, a pár órás workshop-októl, az egy-két napos performance-okon át az egy hetes, sűrű élmény kínáló kiállításokig, ami intenzív jelenlétet biztosít a kiállítónak és közönségének, több kiállítás megnyitóval, akár late nigh idegenvezetéssel. Szívesen együttműködünk és részt veszünk azonos idejű, több helyszínes programokban más galériákkal, vagy páros kiállítói programokat is szervezünk.

A kiállítói térrel kapcsolatban felmerülő kérdésekről felvilágosítás kérhető:
+36 20 9567 105
office.bb.boulevard@gmail.com

 

BBB Felhívás - Mesél a Bartók, meséljetek Ti is!

 

Az otthonlét alatt előkerültek a régi képek? Felidéztél egy-két régi sztorit? Meséld el nekünk!

Mesél a Bartók projektünkbe olyan a Bartók Béla úthoz köthető képeket, történeteket, videókat várunk, amik egy vicces, tanulságos, nosztalgikus pillanatot idéznek fel.

Ha szívesen megosztanád másokkal is a történeted vagy akár fotódat küldd el nekünk e-mailban office.bb.boulevard@gmail.com vagy messenger üzenetben.

A kapott sztorikat mi összegyűjtjük és közzétesszük, így nem csak az utókornak marad meg, de egy jó sztorizós este is kikerekedhet belőle.