Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

ÚJRA SZÍNHÁZ! - Színes programkínálattal nyitja kapuit a Városmajori Szabadtéri Színpad

  • 2021 május 21.

Hatalmas örömmel jelenti be a Városmajori Szabadtéri Színpad, hogy június 2-án megnyitja kapuit a művészetre éhes nézők előtt! A hosszúra nyúlt kultúr-csendet a közkedvelt nyári játszóhely izgalmas programkínálata töri meg: nagyszabású színházi produkciók, változatos műfajú koncertek, az egész család számára hatalmas élményt biztosító gyerekprogramok, nagysikerű hazai és nemzetközi filmek, illetve a már hagyománnyá vált nívós esemény, a Színházi Szemle szakmai zsűri által válogatott darabjai lesznek a 2021-es nyár legnépszerűbb főszereplői.

A júniustól szeptemberig tartó időszakban közel 70 programmal készül a városmajori ősfás parkban lévő szabadtéri színpad: számos vidéki és fővárosi színház, társulat színvonalas vendégelőadása lesz látható, többek között a Charlie Chaplin azonos című filmjén alapuló Nagyvárosi fények a Játékszínből, a Menopauza nagysikerű rendezőnőjének új előadása, az Anyatigrisek, a már korábban is nagy érdeklődésnek örvendő A tizennégy karátos autó című Rejtő-adaptáció Keresztes Tamás rendezésében, több izgalmas darab az Orlai Produkciós Irodától, illetve az operett rajongók számára különösen lenyűgöző Sissi, a magyar királyné a Monarchia Operett közreműködésével.

A Színházi Szemle versenyprogramjában az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató és magas művészi igénnyel színre vitt előadása lesz látható a budaörsi, a miskolci, a szombathelyi, valamint a szabadkai, az újvidéki és a szigligeti teátrumok figyelemre méltó előadásaiból augusztus 25 és szeptember 9 között.

A zenekedvelők számára is pezsdítő nyarat ígér a Városmajori Szabadtéri Színpad: az idei évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint az idén is visszatérő Palya Bea, Bereczki Zoltán vagy Horgas Eszter, valamint olyan debütálók, mint az Erik Sumo Band vagy Kökény Attila. A művészeti peremterületeket bravúros magabiztossággal bejáró Soharóza kórus pedig többek között a színház saját produkciójával lép színpadra egy zenés borkóstolóval átitatott catwalk-koncert keretein belül.

Június 13 és július 31 között maradandó élményeket nyújtó, minőségi gyerekkoncertekkel és alacsony jegyárakkal várjuk a legkisebbeket is Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A filmvetítések tavalyi hatalmas sikerére való tekintettel a Kertmozi programsorozatunk 2021-ben is folytatódik és nyáron, 12 héten keresztül olyan klasszikus hazai és nemzetközi filmekből csemegézhetnek ismét a celluloidrajongók, mint az Álom luxuskivitelben, a Becstelen Brigantyk, a Drakulics elvtárs vagy a Hab.

A szabadtéri helyszín ellenére az érvényben lévő kormányrendelkezéseknek megfelelően a programjainkra szóló belépőjegyek kizárólag oltási igazolvánnyal és személyazonosságot igazoló okmánnyal érvényesek.

Válasszák 2021-ben is a biztonságosabb szórakozást és látogassanak el a Városmajori Szabadtéri Színpad honlapjára (https://varosmajoriszinpad.hu/), ahol minden információt megtalálnak hatalmas programkínálatról.