Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újra lehet pályázni az Eleven Őszön való részvételre

Az Eleven Ősz eseménye az idén 2024. szeptember 27-28. között kerül sor a Bartók Béla Boulevardon, a Szent Gellért tér, Gárdonyi tér, Feneketlen-tó hossztengelyében.

Nyílt pályázati lehetőséget biztosítanak idén is annak érdekében, hogy szereplője lehess ennek a kétnapos kulturális fesztiválnak.

 

Pályázati felhívás

Amennyiben szívesen lennél jelen a őszi kulturális zsongásban, úgy kérjük az alábbi linkekre kattintva olvasd el a pályázati kiírásokat, töltsd ki az űrlapot és küldd el pályázati jelentkezésedet! Jelentkezési határidő: folyamatosan, legkésőbb: 2024. július 21. éjfél

 

A "Programpályázat - Eleven Ősz 2024." kiírásban a zene, tánc, performansz, kézműves foglalkozások, családi programok, tematikus séták, gasztró programok szereplőinek nyújtunk pályázati lehetőséget.

Jelentkezni itt: Programpályázat- Eleven Ősz 2024.

 

Az "1 Művész 1 Porta - képzőművészeti pályázat" kiírásban a Bartók Béla Boulevard kulturális szolgáltatói által és a közterek által nyújtott lehetőségek mellett a kortárs képzőművészek bemutatkozására nyújtunk pályázati lehetőséget.

Jelentkezni itt: 1 Művész 1 Porta- képzőművészeti pályázat

 

Reméljük, hogy művészeteddel megtisztelsz bennünket.

Várjuk jelentkezésed és kérjük, hogy művésztársaidat is értesítsd ezekről a lehetőségekről!

 

Kérdés esetén keresse a szervezőket!

Bartók Boulevard Egyesület / KultPont Közösségi Tér

1111 Budapest, Bartók Béla út 46.

tel: +36 20 9 567 105

http://www.bartokbelaboulevard.hu