Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Új funkció az oldalon

  • 2020 február 05.

Új eseménynaptárt indítottunk az oldalon februárban.

2020 számunkra is a megújulás éve, így oldalunkat, hírlevelünket is igyekszünk az Önök igényeihez igazítani.

Hírlevelinkre újonnan feliratkozók kiválaszthatják, hogy milyen kategóriában szeretnének cikkeket olvasni. Így kedvezményes ajánlatok, programajánlók és szakmai cikkek közül lehet választani. Szakmai cikkeinket innentől a BUMINFO almenü alatt találják majd.

 

Új funkcióként megjelent az eseménynaptár, amit el is kezdtünk feltölteni, bár még finomítás alatt áll. Reméljük így könnyebben találják majd meg az Önök számára érdekes eseményeket. Többféleképpen tudnak benne keresni.

 

Lett egy Programok menü, ahol a programajánlók szerepelnek majd. Az Események részt pedig teljesen kivezetjük majd.

Reméljük, hogy az új funkciókkal segítjük az Önök eligazodását is. Észrevétel esetén nyugodtan írjanak nekünk az info@bevasarloutca.hu e-mail címre.