Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Virtuális Magyar Napok 2021

  • 2021 március 24.

összefogás a magyar kézművesekért, iparművészekért

A hagyományőrzés, értékteremtés minden kultúra meghatározó része. A magyar kézművesek, iparművészek is épp ezt teszik tevékenységük során, alkotnak, értéket teremtenek.

Vállalkozói érdekképviselőként és támogatóként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) is fontosnak tartja, hogy ezen kis és középvállalkozások, egyéni vállalkozók piaci lehetőséghez jussanak és alkotásaikkal/termékeikkel gazdagítsák kultúránkat.

A Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) tapasztalatával, kapcsolat rendszerével igyekszik ezt az összefogást támogatni és megmutatni, milyen csodálatos remek művek lapulnak egy-egy kézműves, iparművész műhelyében.

Ez a virtuális vásár egész tavasszal elérhető lesz, a jelentkezés és az újabb és újabb termékek feltöltése folyamatos. Ezért javasoljuk, hogy látogassanak időről, időre vissza és böngésszenek a szemet gyönyörködtető és csábító egyedi termékek között. Legyen az Húsvét vagy más jeles nap vagy egyszerűen egy új használati tárgy igénye, sokféle termék között válogathatnak. Támogassuk együtt a magyar kézműveseket, iparművészeket és egymást ebben a jelenlegi helyzetben!

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) közreműködésével szervezte meg a Magyar Napokat a Vámház körúti Vásárcsarnokban több éven keresztül.

A korábban évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezett eseménysorozat több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és reméljük, hogy ősszel már ismét találkozhatunk személyesen is. Addig is a BKIK Kézműipari Tagozata, a BUM közreműködésével online gyűjti össze az egyedi kínálatot és megjelenési lehetőséget biztosít  kézművesek, iparművészek számára. Várjuk jelentkezésüket!

Kézművesek, iparművészek listáját ITT találja! - A kézművesek profilját a kézműves nevére való kattintással érik el.

Ha jelentkezni szeretne, akkor ide kattintson!