Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tales / Art / Fashion IV: Ámmer Gergő szobrász kiállítása

"A reneszánsz Dávid-szobrok a testi tökéletességről, a klasszikus szépségről és a győzelemről szólnak. Itt viszont minden megkérdőjeleződik: a győztes és a legyőzött szerepei bármikor lecserélődhetnek, a mai világ Dávidjai bármikor Góliáttá válhatnak, és egy testi nehézségekkel küzdő ember óriási példát mutathat nekünk a legyőzhetetlenségről."

 

Az izgalmas tárlat a Fashion Street, az ArtHungry és a Bartók Béla Boulevard közös szervezésében létrejött Tales / Art / Fashion művészeti pályázat negyedik győztese, Ámmer Gergő szobrászművész alkotásait mutatja be. Várunk mindenkit szeretettel május 15-én 18.00-kor a Deák Palotában (Bp. 1052 Deák Ferenc utca 15. 1. emelet)!

A kiállítás megtekinthető: 2019. június 11-ig