Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Nyerjen élményeket ajándékba és kezdje a jövő évet is kulturális feltöltődéssel!

  • 2019 november 29.

A Magyar Nemzeti Filharmonikusok jóvoltából jegyeket sorsolunk ki a 2020-as évadra!

Két játékban vehetnek részt december folyamán és az alábbi előadásokra nyerhetnek jegyeket.

2019. december 3. és 8. között a 2020. január 16-i Müpában lévő Maisky előadásra, január 24-én a Zeneakadémián mozArt előadásra és február 5-én szintén a Müpában Színe-fonákja című előadásra sorsoljuk ki a jegyeket, melyhez csupán 3 kérdésre kell helyesen válaszolniuk kommentben FB oldalunkon!

2019. december 11. és 15. között 2020. február 5-én a Müpában Színe-fonákja előadásra, február 16-án Pesti Vigadó Dísztermében ...mint üstnek zengése előadásra, február 26-án Olasz Kultúrintézetben Chansonok és Balladák előadásra, február 27-én a Zeneakadémián A gyermekkor álmai előadásra és március 5-én a Müpában Hősi élet című előadásra. 

Mielőtt elküldik válaszaikat, kérjük olvassák el a részvételi feltételeket. Játékszabályzat: ITT

Első játék sorsolás 2019. december 9. 12.00

Második játék sorsolása 2019. december 16. 12.00

Nyertesek kiértesítése messengeren a sorsolás napján délután.