Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

MONDD EL VÉLEMÉNYED ÚJBUDA BELVÁROSÁRÓL!

Mit gondolsz Újbuda belvárosáról?

Sok változás történt Újbuda belvárosában az elmúlt öt évben. Tervezett városszervezési folyamatok és maguktól kialakuló, helyi kezdeményezések egyaránt formálták a városrész arculatát. Számos kulturális és művészeti szervezet és egyesület költözött a Bartók Béla útra és annak szomszédságába. Folyamatosan bővült a környék gasztronómiai és programkínálata, így szép lassan minden generáció megtalálta a maga számára legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget. Eközben átalakult a helyi közlekedés is, csökkent az autósforgalom, növekedett a biciklis és gyalogos közlekedők száma.

Ezek a változások mindannyiunk életére és Újbuda belvárosára egyaránt komoly hatással vannak. Jól érzékelhető, hogy egy új negyed van kialakulóban Újbuda kapujában.

Újbuda Önkormányzatának megbízásából a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) kutatást végez 2021. március 29. és április 23. között az Újbuda belvárosában élő lakosok, munkavállalók és tanulók körében.

Élhetőbbé vált számodra Újbuda ezen része az utóbbi 5 évben? Te kihasználod a bővülő szolgáltatói kínálatot? Melyik a kedvenc helyed a környéken? Oszd meg te is véleményedet a Bartók Béla úton és környékén történt kulturális-, művészeti-, gasztronómiai- és szórakozási lehetőségekről, a kínálat bővüléséről és további elképzelésekről!

A felmérés célja meghatározni a Bartók Béla út és környékét érintő további fejlesztések irányát, ehhez azonban elengedhetetlen a helyi lakók, illetve tér használó fogyasztók igényeinek megismerése. Elsősorban azok véleményét és észrevételeit várjuk, akik Újbuda belvárosában (Bartók Béla út és környéke, Gellérthegy, Szentimerváros, Lágymányos) élnek, vagy ezen a területen dolgoznak esetleg tanulnak.

Az online kérdőív kitöltése 10 percet vesz igénybe. A felmérésben való részvétel önkéntes, a kitöltő személyi adatait és válaszait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem bocsátjuk rendelkezésre. A kutatás során összegyűjtött adatokat a Kortárs Építészeti Központ kutatócsoportja összesíti és elemzi.

 

KÉRDŐÍV

 

 

Részletek a KÉK közösségi oldalain! Kövessétek.

Forrás: kek.org.hu