Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Napok megnyitó - 2018 ősz

2018. szeptember 18-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata, valamint annak IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás Osztálya, a Gazdasági Szolgáltatások Tagozata, a BKIK Bevásárlóutca Menedzsmentje és a Főváros Csarnok és Piac Igazgatósága együtt nyitotta meg a Magyar Napokat a Vámház körúti Vásárcsarnokban.

A rendezvény célja hosszú évek óta a kis és középvállalkozások támogatása. A Csarnok és a piac egy speciális terület, ahol a kézművesek, kereskedők és termelők találkoznak – mondta a Kereskedelmi Tagozat elnöke. Kérte a jelenlevők aktív közreműködését, hogy segítsenek a felmerülő problémák feltárásában, hogy azokra a Kamara megoldást találhasson.

 

A kiállítók megtekintése során láthattuk a kézművesek széles spektrumát. Ma és holnap még Ön is válogathat kínálatukból.

 

Alább a képek, melyek többet mondanak a szavaknál.