Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Napok megnyitó

2018. április 17-én a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás osztálya, a BUM Bevásárló és Tematikus Utcák Nonprofit Kft. és a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága megnyitotta a három napos eseményt. A tavaszi rendezvényre 23 kézműves, termelő, iparos hozta el portékáját, hogy bemutathassa hagyományőrző tevékenységét.

A látogatók számát sok tényező befolyásolhatja, így az időjárás, a szervezett programok, vagy épp a városban lévő más események, ám a Vásárcsarnok látogatottsága mindezektől függetlenül is kiemelkedő Budapesten. A Magyar Napok alkalmával több ezren fordulnak meg a helyszínen. A vendégek 70-80%-a külföldi, akik számára az egyedi magyar áru kínálat még vonzóbb, így szívesen szemezgetnek az ízléses standokon kihelyezett kincsekből.

Alábbiakban néhány kép a tavaszi Magyar Napokról!