Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Napok 2019 tavasz - megnyitó

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. osztálya, a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága és a BUM Nonprofit Kft, a meghívott vendégekkel közösen megnyitotta a Magyar Napokat a Vámház körúti Nagycsarnokban.

Rövid megnyitó után, a résztvevők megtekintették a kiállítókat. Számos kézműves és iparműves termék megtalálható a kínálatban, melyekből mindenki kedvére válogathat így a Húsvéti Ünnepek közeledtével. Találkozhatunk kerámia ékszer, nemez készítővel, kefekészítővel, szalma-csuhé fonó népi iparművésszel, fazekassal, festett üvegékszer készítővel, üvegművessel, játékfejlesztő és makett készítővel, díszmű- és patkoló gyógykováccsal, kézműves ékszerésszel, egyedi konyhai textíliákat készítővel, viseletkészítő népi iparművésszel, fa mívessel, Manyi mama lekvárjával, népi iparművész késes mesterrel, gyöngyékszer készítővel, hímzés, kézimunka készítővel, tojásfestővel, mézessel, tojáskarcolóval, csont és szaru árussal és bőrdíszművesekkel.

A vásár egészen csütörtökön (április 18.) zárásig tart, jöjjön el Ön is és válasszon néhány igazi magyar terméket!